2777
2789
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 86 پست

دلیلا تقریبا همه کلیشه ایه،زبون دنیاست و بین المللیه،این درحالیه که همه منوهای گوشیمون فارسی هستش🤣،حتی اونیکه همین الان کلاس زبان میره😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پای مادرمو میبوسم که منو وقتی نوجوون بودم و درم میخواست جای درس خوندن شیطونی کنم به حال خودم رها نکرد و کلاس زبان گذاشت

با همین انگلیسی مهاجرت کردم انگلیسیم از عالی هم بهتره و توی چند وقت اخیر هر سفری به هر کشوری رفتم به هیچ مشکلی نخوردم و تونستم با کلی ادم جدید از کشور های مختلف اشنا شم و دوست شم 

الانم در حال یادگیری یه زبان دیگه هستم هرچند میتونم صحبت کنم ولی اینقدر یاد میگیرم که بتونم بدون مشکل و تپق مطالب علمی رو بگم و بخونم و بنویسم نه اینکه در حد محاوره فقط بلد باشم

این طرز تفکر شما هم خیلی توی دنیای الان جا نداره یا به درد کسی میخوره که هیچوقت قرار نیست روستایی که توش به دنیا اومده رو ترک کنه یا پیشرفت کنه یا ۴ تا ادم جدید ببینه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
شما بودی حوصله بحث با احمقا نداشتی دایی جان؟

آره راس میگی 

حواسم نبود با نباس بحث کردی حجی🤣👍👍👍

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دلیلا تقریبا همه کلیشه ایه،زبون دنیاست و بین المللیه،این درحالیه که همه منوهای گوشیمون فارسی هستش🤣، ...

باشه عزیزم شما یاد نگیر ولی خب دلیل نمیشه اگه بچه هات خواستن یاد بگیرن مخالفت کنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دلیلا تقریبا همه کلیشه ایه،زبون دنیاست و بین المللیه،این درحالیه که همه منوهای گوشیمون فارسی هستش🤣، ...

آهان خوب شما كه فقط نيازت در حد  منوي گوشيته همون فارسي برات كافيه ولي بقيه ممكنه خدفهاي بزرگتري داشته باشن!!

اره کره ای رو هم زیاد دیدم که یاد میگیرن ولی زبان چینی هم در اینده پر کاربرد میشه واسه همین گفتم اگر ...

قطعا ضرر نمیکنه تجربه من میگ ت این دنیا ت این کشور آدم هر چ یاد بگیره بد نیس واقعا 

ول چینی خدایی سخته دم کسی ک یاد میگیره گرم ما ک خیلی هنر کنیم همون کره ای

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

طرز حرف زدنت معلومه بچه سالی و جهان بینیت  اندازه ی نوک دماغته!

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من پای مادرمو میبوسم که منو وقتی نوجوون بودم و درم میخواست جای درس خوندن شیطونی کنم به حال خودم رها ...

ماشالله هنوز ایرانی بودنتونو حفظ کردین،چون شنیدم کشورهای پیشر۴ته،زیاد حرف نمیزنن.

آخه زبان ياد گرفتن چه ربطي به مد داره😂😂😂مثلا بگي مد شده ميرن مدرسه درس ميخونن!!!!

اصلا به قول بعضیا بگیم مد شده خوبه که مد بشه کاش سواد و تحصیلات بالا هم مد بشه کاش شعور هم مد بشه چی بهتر از این

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

قطعا ضرر نمیکنه تجربه من میگ ت این دنیا ت این کشور آدم هر چ یاد بگیره بد نیس واقعا ول چینی خدایی سخت ...

چینی خیلی عجیبه

من دلم میخواد ژاپنی یاد بگیرم به جز انگلیسی. چون انیمه