2777
2789
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون انگلیسی زبان بین المللیه

فیلم های انگلیسی زبان خیلی بیشتره

موقعیت های خوب با زبان انگلیسی توی کارو و… خیلی بیشتره

و اگه بری مسافرت خیلی بعیده که توی هتل فرانسه یا چینی بفهمن ولی انگلیسی همه بلدن و میتونی درخواست هاتو‌ بگی

توی خیلی کشورا تور های تفریحی به زبان انگلیسیه

خلاصه تعداد صحبت کننده ها بالاس همه جا کاربرد داره به علاوه از بقیه زبان ها اسونتره و کاربردی تره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

چون زبان بین المللی انگلیسی هست 

وارد هر برنامه و سایت و کوفتی بشی به اون زبان میاد بالا 

تو دنیای امروزی باید بلد باشی 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مد شده طرف زبان خودش رو بلد نیست زبانمده میره 🤣

شما ها ک بلدین جای حسودی ب دیگران شما هم برین یاد بگیرین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فعلا زبان انگلیسی مهمه و نسبتا زبان آسونیه البته اگر کسی بتونه زبان چینی رو هم یاد بگیره خوبه

چینی ن ولی خیلیا دارن جدیدا کره ای یاد میگیرن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ما رفتیم دختر جون الان مد شده درس نخونن ولی کلاس زبان میرن

خب برن 

مدرسه مثلا چ یاد میده ب ادما؟ ما ۱۲ سال خوب درس خوندیم چ شد ؟ 

چینی ن ولی خیلیا دارن جدیدا کره ای یاد میگیرن

اره کره ای رو هم زیاد دیدم که یاد میگیرن 

ولی زبان چینی هم در اینده پر کاربرد میشه واسه همین گفتم اگر کسی علاقه و وقت حوصله واستعدادش رو داره روش سرمایه گذاری کنه ضرر نمیکنه