2777
2789
عنوان

خواستگار

135 بازدید | 14 پست

توی انتخابم گیج شدم خواستگاری دارم قیافش متوسطه وضعش خوبه خانواده مهربون وخودش هم همه میگن پاکه 

اما یه پسرخاله دارم خییییلی خوشگله یه خونه نقلی داره فقط چشماش ابیع 😍هرکی میبینتش هوش ازسرش میپره اماخواهرومادرمغروری داره شمابودید کدومو انتخاب میکردین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خاله هم ازت خواستگاری کردی یا فقط امید داری و خواستگارهانو رد میکنی شاید یک روز خواهر و مادرش غرورشون کم بشه و عروسشون بشی ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسر خاله هم ازت خواستگاری کردی یا فقط امید داری و خواستگارهانو رد میکنی شاید یک روز خواهر و مادرش غر ...

خواهرومادرش بااینکه مغرورن باالتماس خاستگاری کردن

اونی که وضع مالیش بهتره صد در صدیه عمرتو راحتی و خوشیقیافشم که زشت نیستاون یکی خانوادشم مغرورن خونشم ...

یچیزی بگم تازع اونی ک میگم متوسطه زنا جلوی خودم خیلی راحت جذبش میشن نمیدونم چراازش حال تعوع میگیرم

دارم یجورایی هنوز پسرخالم دنبالمه میگن غریب نگیرتوانتخابم موندم دودلم

گول نخوری

یکی تو فامیل بود دخترش نامزد کرد یهو میگفت دخترم حیفه ن دو دل شد و ..

ولی بعد که گذشت واقعا پسره خوشبختش کرد

تو فامیل زیاد دیدم این موردا

بهترین آدمو داری خانوادشم باهات خوبن اشتباه نکن

گول نخورییکی تو فامیل بود دخترش نامزد کرد یهو میگفت دخترم حیفه ن دو دل شد و ..ولی بعد که گذشت واقعا ...

بهترین کامنت بسیارعقلانی و دلگرمم کننده صحبت میکنی❤️