2777
2789
عنوان

مقایسه بی تی اس و گروه سبتان

236 بازدید | 19 پست

گروه بی تی اس از سال 2010 شروع به کار کرد و خیلی هم موفق شد بیشترین مخاطباش دخترهای نوجوان و جوان هستن تما ایدل های بی تی اس مرد هستن اونا برای جذب بیشتر مخاطبان آرایش و عمل زیبایی انجام میدن سبک اهنگ هاشونم پاپه و موضوع عاشقانه و شاد دارند و از اهنگاشون هارت بیت لایت و ما تایم و توکیو و.... اشاره کرد اهنگ های اونا نوع مشخصی نداره و کلا می تونن در باره هر موضع عاشقانه و شاد بخونن درک و مفهومی که هر شخص از آهنگ هاشون داره متفاوته 

اما گروه سبتان معروفیت کمتری نسبت به گروه بی تی اس داره و تمام خوانند های سبتان مرد هستن سبک اهنگ های اونها متال هستش بیشترین مخاطباش پسرا جوان و اقایون هستن اونها در مورد جنگ های تاریخی و جنگ های جهانی اهنگ خوندن اهنگ های گروه سبتان مفهوم و معنی خاصی داره و حس اون جنگ رو خیلی خوب به مخاطباش میده از جلمه اهنگ هاشون حمله به مردان مرده و نگهبانان نگاه مقدس، بیسمارک پادشاه هفت اقیانوس بارون سرخ لشکر ارواح و... اشاره کرد اونا چند آلبوم دارند که میشه به آخرین مقاومت( افرادی که شکست خوردن امام مردانه وار خودشونو فدا کردن)قهرمان (افرادی که برای کشورشون حماسه آفریدن) اشاره کرد اهنگ های اونا توی فیلمها بازی ها و مراسم های یاد استفاده میشه

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@fake_love متنو نخوندم فق بچه های انلاینو تگ کن قبل دعوا گزارش بزنیم بترکه برههه

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

😑😑ول کنین تروخدا

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

هرکس نظرش واسه خودشه هرکسو تو قبر خودش میزارن از ما آرمیا ناموسا بکشید بیرون

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

خب چون علاقه به بی تی اس اقتضای سن نوجوانه 

بخاطر اینکه نوجوان دنبال پیدا کردن شخصیه که درکش کنه و بی تی اس چه توی حرف هاش چه توی رفتارش این حس رو به نوجوان میده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
نه بی‌حالو نه بی‌حس ک.ی....م تو این بی‌تی‌اس😂😂😂

@ 

@niniyar_5