خونه قبلی ما یه اتاق داشت ودخترم اتاق نداشت دوماه اومدیم خونه جدید که دوخوابه است حالا دخترم غیر یه کمد وسایله دیگه ای نداره که اسباب بازی ها و عروسکاش را بچینم شما کجا چیدید؟یه تخت همسفارش دادم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه تور هایی هستن پلاستیکی ان تو رنگای مختلف.ازونا بخر بزن دیوار عروسکاشو اویزون کن به تور. ابعادشم بسته به تعداد عروسکاش انتخاب کن. متری میفروشن دو سه تا هم رنگ داره
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خوبه دیگه.اگه کوچولوئه فعلا چیزی نیاز نداره.بزرگتر شه خودش مجبورتون میکنه اتاقش و پر کنین 😃 سالای اول پسر من میز تحریر خواست و پارسال تلویزیون.حالا باز دنبال ایده هست برای خاای کردن اتاقش.میگه شلوغه
السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
آذر سه سالش میشه یه چیزی یه جایز واسه اسباب بازی هدش میخوام
توی تمام خرازیا سایز بندیش و داره.البته اینایی که من دیدم کاملا بستست.یعنی یک جعبه شیک ولی اسباب بازیاش توش دید نداره.هر دفعه باید باز کنه.نمیدونم منظور دوستان همینا بود؟
السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏