عصبی میشم خسته شدم از اینکه همه چیزای خوب برای مرداست از لحاظ روحی هم قدرتمند تر هستن من الان چند روزه از رابطه چند سالم کات کردم عین مار به خودم میپیچم مطمئنم حال اون اینطور نیست از زن بودن بدم میاد احساس حقارت بهم دست داده من نمیخوام انقدر ضعیف باشم با اینکه باشگاه میرم و قوی هستم ولی نمیخوام انقدر ضعیف باشم جسمی و روحی انقدر ضعیفم که تنهاییم داره از پا در میاره منو
من خودم روحیم خیلی حساسه با این که اقام بدنمم ضعیفه اینطور نیست که همه مردا روحیه قوی تری نسبت به خا ...
خیلی بی رحمن مردا در لحظه میتونن چنان حالتو بگیرن چنان جوابتو ندن راحت نادیدت بگیرن میدونم اونم پشیمون میشه ولی چه فایده قدرت دست اونیه که رو خودش تسلط بیشتری داره درجا بی محلی کنه کاش منم روحیه اونو داشتم چهار روزه کات کردیم هر ۴ روز دارم با استرس و دلشوره و گریه زندگی میکنم اون میره تو بازی همستر و پروفایل عوض میکنه
عزیزم مردا از ما قوی تر نیستن حتی از لحاظ جسمی هم قوی تر نیستن بزرگترین مشکل زن ها خود باوریه اگه تاپیک های منو ببینی در این مورد هم تاپیک زدم این ثابت شده از لحاظ علمی که پایین تنه زن ها 15 درصد از مردها قویتره و همین طور ثابت شده زن ها 1/5 برابر استعداد بیشتری از مردها در ورزش های جودو، جوجیتسو، و حتی کشتی دارن من خودم خیلی از این موضوع که زن ها چرا اینجوری هستن ناراحتم ولی تا خودمون به خودباوری نرسیم چیزی درست نمیشه خودم خیلی سعی کردم تا به این روحیه رسیدم که الان هیچ مردی رو هم سطح خودم نمیدونم واقعا برام سخت بود به خصوص داخل جامعه ایران ولی موفق شدم الان هم نه میترسم نه اجازه میدم کسی بهم زور بگه تلاش کن خواهر تو میتونی
عزیزم مردا از ما قوی تر نیستن حتی از لحاظ جسمی هم قوی تر نیستن بزرگترین مشکل زن ها خود باوریه اگه تا ...
من خودم ورزش سنگین میکنم وزنه برداری هم میکنم زورم کم نیست ولی مثلا یه کلیپی دیدم که یه مردی دو تا دختر رزمی کارو راحت زد عصبی میشم واقعا بعد بقیه هم میخندن به این موضوع احساس حقارت بهم دست میده و اینکه نردا روحیه قوی تری هم دارن راحت کات میکنن عذاب مثل ما نمیکشن