2777

همین الان میخواستم تاپیک بزنم

برای من بدترین درد دنیاس

شوهرم میگه تو نژاد پرستی ملت مهاجرت میکنن کشور دیگه بعد تو بعد شیش سال به یه استان عادت نکردی؟

روحیه ادما متفاوته

من عاشق شهرمم

سالی دو سه بار میریم

هشت ساعت فاصلس💔

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سه سال ی بار. دارم میمیرم 

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

من سالی یبار میرم

باید شخصیتت با تنهایی بخونه وگرنه اوایلش اذیت میشی تا عادت کنی

ولی بنظر من تنهایی باعث پیشرفت ادم میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من اخرین بار اردیبهشت امسال  ایران بودم دفعه بعد و نمیدونم کی میرم شاید سال بعد یا هر وقت که شد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من آخرش دق مرگ میشم از تنهایی زیاد زیاد زیااااااااااااااااااد

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

من اخرین بار اردیبهشت امسال ایران بودم دفعه بعد و نمیدونم کی میرم شاید سال بعد یا هر وقت که شد

تنهایی خوش میگذره بهت 

من غربت بودم با ۱۹ ساعت فاصله

کم آوردم تنها بودم بقیه درگیر زندگی شون 

شوهر هم درگیر خانواده خودش

آخر جدا شدم

روزا ها و شبای سختی را تنهایی تو اون شهر گذرونم  به بقیه حسوديم میشد کس کار دارن

تنهایی خوش میگذره بهت

۱۲ساله 

من با تنهایی اوکیم یا شایدم عادت کردم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋