2777
2789
عنوان

بازیم داد💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 21 پست
ولی من تو شوک هستم چرا اومد اینکار کرد باهام رفت

رفتنی میره،گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی،هرچقدرهم اونوبرگردونی بازم میره.اگ دوستش داری تلاش خودتو بکن تابعدا ازدست خودت ناراحت نباشی.اما امیدوار نباش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اون الان منو بازی داده دیگه تحلیل به چه درد میخوره

نه دیگه تو رابطه خوب نگاه کرده شاید ناخودآگاه کاری انجام دادین اون بدش اونده کات کرده .

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ولی الان قلبم درد میکنه از اون حرفایی که بهم زد

درسته شاید ناراحت بشی 

شاید قلبت درد بگیره 

و ی مدت افسرده بشی 

ولی ب مرور خوب میشی و یادت میره و بیشتر خودت میگیره برای ی فرد دیگه ای تر نزن تو زندگیت و نذار ادامه پیدا کنه چیزایی ک گفتم 

ولی الان قلبم درد میکنه از اون حرفایی که بهم زد

اولش سخته زیاد اما بعدها متوجه میشی ارزششو نداره ک اینقدرخودتوناراحت کنی چون اون هیچ درکی نداره از اذیت هایی ک میشی.به توحاصلی نداردغم روزگاران گفتن،ک شبی نخفته باشی به درازنای سالی