2777
2789
عنوان

بازیم داد💔🥲

306 بازدید | 21 پست

کسی که چند هفته پیش گفت من ترکت نمیکنم من هستم الان یهو برگشته گفته من کارم مشخص نیست😐

میگه قبلا اون حرف زدم الان ولی فرق داره برگشته گفته من الان حوصله هیچکس ندارم نمی‌خوام دیگه پیام بدی فکر کن من وجود ندارم میگه میخوام تنها باشم 

آخه یعنی چی واقعا چطور یک دختر میتونه اینقدر سنگدل باشه نامرد باشه یکی نیست بگه اخه من چکارش کردم که اینطور کرد باهام 

الان این بازی دادن نیست؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا کار اشتباهی انجام داده ، از اولش باید میگفت

احتمالا تو رابطه تحلیل کرده شما رو نپسندیده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سلام دختر پسر فرق نداره برای هر کسی زیاد وقت بزاری قدرتو نمیدونه گاهی رهاش کن خودش بیاد سمتت چرا تو ...

درسته من خیلی براش وقت گذاشتم همیشه باهاش خوب بودم