2777
2789
عنوان

هیچی احساسی به همسرم ندارم....

1563 بازدید | 83 پست

یازده ساله ازدواج کردم، یه مرد ظاهرا تمام معنا، از نظر مردم  خوشبخت ترین زن روی زمین، ولی از نظر من بی احساس ترین مرد دنیا، انگار هم خونه ایم همین، همه چی محیا، پدر خوب برای پسرم ولی احساسم مرده، ده روز هم نبینمش آب تو دلم تکون نمیخوره، شب و روزم شده گریه، اگه پدر یا مادری داشتم که پشتم وایسه دستم یا به یه جایی بند بود یه جوری میرفتم که هیچ وقت نتونه پیدام کنه ولی حیف، سرنوشتم همینه باید تحمل کنم ندیدن هاشو، بی احساسی هاشو، دلم مردی میخواست عاشقم باشه دیوانه وار عاشقش باشم دیوانه وار...  حیف، از خدا گله دارم، بخاطر پسرم زندگی میکنم زندگی..... . 🔥 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو این ۱۱ سال کاری نکرده که ثابت کنه دوستت داره؟ غصه نخور عزیزم، کلا مردا سیستمشون اینه. نمیتونن مثل ما خانمها احساسی برخورد کنن ولی ته دلش شاید تورو دوست داشته باشه و نتونه بدون تو زندگی کنه

الهی چنان کن سرانجام کار، که تو خشنود باشی و ما رستگار

خودتون خواستید ازدواج کنید یا اجبار بوده ؟ من مجردم ولی یه چیزیو رو میدونم زندگی عاشقانه لیلی و مجنونی و ایده آل تو رمانای آبکی فارسیه

شیران زنند دم بر زمین پیش یل ام البنین علوم سیاسی🎓

منم تا حدودی همینم. همسرم خوبه ولی مشکل من اینه فکر میکنم ازدواجم با معیارهای ذهنی من تفاوت داره.بخاطر همین گاهی فکر این موضوع اذیتم میکنخ

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.
کاملاً همدیدیم  افسوس که دوستان دوساعته منو به تمسخر گرفتن

تمسخر.... شاید براشون خیلی غریبه است این اتفاق خوش به حالشون

خودتون خواستید ازدواج کنید یا اجبار بوده ؟ من مجردم ولی یه چیزیو رو میدونم زندگی عاشقانه لیلی و مجنو ...

نه یه ازدواج سنتی، انتظار لیلی مجنون بخوره تو سرم، حتی یه نوازش از سر دوست داشتن نه هوس،یه بوسه از سر علاقه، لفظی هم نخواستیم، از من به شما نصیحت منتظر نباشین عشق بوجود بیاد، عشق باید باشه از همون نگاه اول...  بعدا، با گذر زمان بوجود میاد دروغه حداقل در مورد من اینطوری بوده 

یعنی تو این ۱۱ سال کاری نکرده که ثابت کنه دوستت داره؟ غصه نخور عزیزم، کلا مردا سیستمشون اینه. نمیتون ...

متاسفانه نه...  میگم ظاهرا ایده آل ترین زندگی. ایده آل ترین رابطه زناشویی، ولی در باطن مث یه هم خونه همین منم آشپز باشی خونه 

نه یه ازدواج سنتی، انتظار لیلی مجنون بخوره تو سرم، حتی یه نوازش از سر دوست داشتن نه هوس،یه بوسه از س ...

جودي حرفت درسته عزيزم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.