2777
2789
عنوان

هیچی احساسی به همسرم ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 83 پست

به خدا اين دنيا يه خوابه واسه يه عده خواب شاد واسه يه عده كابوس فقط فكر سلامتي تون باشيد واقعا ارزشش رو نداره دنيا

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
اگر امکانش هست به مشاور مراجعه کنید مطمئنم اوضاعتون تغییر میکنه

همسرم نمیاد، چون از نظر خودش دلیلی نمیبینه، همه نیازهایی من برطرف شده است از نظر آن 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا...  منم انگاری زیر مشتی خاکم، پسرم نبود زندگی برام هیچ معنی نداشت، خودم بی مادری کشیدم ...

اه عزیز دلم بخدا اشکم درومد چون می‌فهمم چی میگی

بخدا زنا تو بهترین حالت هم بدبختن چه برسه به اینکه آنقدر بهشون ظلم کنی

توروخدا آنقدر غصه نخور چه بخوری و چه نخوری زندکی میگذره

بهترین کار اینه که شاد باشی فقط داری خودتو تموم میکنی

به خدا اين دنيا يه خوابه واسه يه عده خواب شاد واسه يه عده كابوس فقط فكر سلامتي تون باشيد واقعا ارزشش ...

عزیزم منم به این نتیجه رسیدم، فقط میخوام با پسرم خوش باشم همین، همسرمو بوسیدم گذاشتم کنار،خوشبختانه عشقی هم ندارم فکرمو درگیر کنه خودمو و پسرم، عشق یعنی پسرم، همسرم شده بانک ما، به همون بانک بودن خودش ادامه بده ما هم زندگی میکنیم بالاخره عمر منم یه روز سر میرسه، دوست دارم تنهایی هاشو نگاه کنم ببینم چه حالی میشه وقتی نیستم 

اه عزیز دلم بخدا اشکم درومد چون می‌فهمم چی میگی بخدا زنا تو بهترین حالت هم بدبختن چه برسه به اینکه ...

مرسی عزیزم که میفهمیم، همه خانواده ام اطرافیانم قول ظاهر ما رو میخورن، هیچ وقت نشده حتی بشیم به خواهرم بگم وضعیت زندگی من اینه 

مرسی عزیزم که میفهمیم، همه خانواده ام اطرافیانم قول ظاهر ما رو میخورن، هیچ وقت نشده حتی بشیم به خواه ...

ببخشید اگه ناراحتتون کردم

طرز فکر پدر منم اینطوریه،و زیاد باهاش مشکل دارم.درکتون میکنم

واقعا با آدم های اینچنینی زندگی کردن، یه قلب فولادین میخواد 

مرسی عزیزم که میفهمیم، همه خانواده ام اطرافیانم قول ظاهر ما رو میخورن، هیچ وقت نشده حتی بشیم به خواه ...

جودي كار درستي كردي اصلا و ابدا درددل نكن عزيزم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
اره دقیقا من دلم نمیاد از چشم خواهرم بندازمش

وای دقیقا، مث من، از نظر خانواده من عالی ترین همسر دنیا...  ولی نمیدونن چی کشیدم تو این یازده سال