2777
2789
عنوان

معجزه حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 72619 بازدید | 77 پست
همینطوری معمولی مثل قدیمی ها دو قاشق حنا داخل آب جوش جوش حل کردم و گذاشتم ی ساعت خیس بخوره حنا مثل ...

دو قاشق حنا رو توى چه مقدار آب جوش حل كنيم كه خميرى بشه؟

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو قاشق حنا رو توى چه مقدار آب جوش حل كنيم كه خميرى بشه؟

اول حنا رو بریزید و بعد در حد ۳ تا قاشق اب جوش اضافه کنید کم کم آب اضافه کنین ک رقیق نشه و ی مایع خمیری داشته باشید 

ببین بعدش میتونی از روز ۳ ب بعد نوره بزنی خیلی سریع پاک میشه در عرض ۳ الی ۴ روز اما خب رنگش موقتیه م ...

نوره رو برای رفع سیاهی کف پا مثل حنا سه شب تا صبح بذاریم یا چند دقیقه کافیه ؟

نوره رو برای رفع سیاهی کف پا مثل حنا سه شب تا صبح بذاریم یا چند دقیقه کافیه ؟

نوره رو برای نهایتا ۳ الی ۵ دقیقه بعد بلافاصله بشورید با اب ولرم و سنگ پا بزنین

سلام عزیزم میشه بپرسم چند بار بعد از اون هم استفاده کردی ؟نتیجه چی شد ؟واینکه آیا باید آب جوش رو همو ...

الان تقریبا ۳ ماه هست ه هر ماه ۶ روز دیگر هفته ۳ روز حنا میزارم حالم خیلی بهتر شده سر حال شدم پوستم شفاف و روشن شده موهام عالی شده البته ۳ بار هم تو این مدت با زرده تخم مرغ ب موهام زدم 

من اسمش رو گذاشتم معجزه حنا 

رگ های واریسی رو هم از بین برده و همینطور درد ناشی از واریس رو 

رفع یبوست 

رفع سردردهای که اکثر وقتا سراغم می اومد 

و خیلی مشکلاتی که در اطرافیانم دیدم که بر طرف شده 

راستی در پریودی در پریود از بین رفته برام همیشه ۳ روز درد شدید داشتم که دیگه ندارم خداروشکر 

حتما امتحان کنین  واز اثراتش شگفت زده میشید

سلام عزیزم میشه بپرسم چند بار بعد از اون هم استفاده کردی ؟نتیجه چی شد ؟واینکه آیا باید آب جوش رو همو ...

برای درست کردن بهتر هست که حنا رو با اب جوش خیس کنین چند ساعت استراحت بدین بعد استفاده کنین 

تا الان فکر میکنم بیشتر از ۲۰ بار شده اما اثرات مثبتش رو در همان روزای اولیه می‌بینین

الان تقریبا ۳ ماه هست ه هر ماه ۶ روز دیگر هفته ۳ روز حنا میزارم حالم خیلی بهتر شده سر حال شدم پوستم ...

ممنون گلم ،از توضیحات کاملت.پلاستیک پوشیدی بعد روش جوراب پوشیدی گذاشتی تا صبح بمونه ؟

حنا برات مفید بود عزیزم ؟من یه بار گذاشتم سیاه نشده حناییه

بله عزیزم عالی بود یکبار کافی نیست باید در ماه اول ۳ روز در هفته اول و ۳ روز در هفته دوم و ماه بعد ۳ روز در هفته تکرار بشه تا اثراتش نمودار بشه براتون.حتما تکرار کنین.

تا الان فکر میکنم بیشتر از ۲۰ بار شده اما اثرات مثبتش رو در همان روزای اولیه می‌بینین

عزیزم میشه یک ماه پشت سرهم گذاشت یا باید ماهی سه بار میشه درمورد زمانهاش بیشتر توضیح بدین