2777
2789
عنوان

معجزه حنا

72186 بازدید | 77 پست

ی مدت بود خیلی راجع ب حنا گذاشتن ب کف پا مطلب میدیدم یا عکسایی رو میدیدم ک حنا گذاشتن و دفع سودا و سموم داشتن دلو زدم ب دریا و از ۲ شب پیش تا صبح پاهامو حنا گذاشتم 

تو این ۲ شب خارشی ک در ناحیه تناسلی داشتم و همیشه بعد از پریودی و ودوره پریودی ب وجود می اومد بخاطر حساسیت ب پد برطرف شد و اجابت مزاج من بهتر شد و وزنم هم در حد نیم کیلو کم شده البته این آخری فکر میکنم ب خاطر اجابت مزاجه

خواستم بگم امتحان کنین ب سلامتی تون می ارزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه درسته حنا خیلی خوبه ولی اخه این همه کار توی دو روز؟ دقیق طرز استفاده و زمانشو میگی چقد بمونه

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام 

و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش عالیه 

ب مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

عجیبه درسته حنا خیلی خوبه ولی اخه این همه کار توی دو روز؟ دقیق طرز استفاده و زمانشو میگی چقد بمونه

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام 

و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش عالیه 

ب مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

حنا برای ریزش مو هم کاربردی داره؟نمیخام موهام رنگ بگیره ولی تجربه ای هم ندارم

بله عزیزم ریشه مو رو سفت میکنه من مجرد بودم میزاشتم ب سرم 

فکر کنم اگر تفت بدین رنگ نده ب سر 

البته من دیدم ی خانم با چای ترش حنا رو خیس کرده بود رنگ موهاش شرابی شده بود جالب بود برام

و اینکه اگر قصد نداری موهاتو بعدش رنگ شیمیایی کنی حنا بزار چون حنا باعث میشه مو رنگ نگیره

میشه لطفا دقیق بگی چطوری استفاده کردی

به مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش ...

حنا دارم تو خونه ولی خیلی رنگ میده 

حنای بی رنگ استفاده کردی؟ نارنجی میشم که😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

پلاستیک کشیدی و جوراب پوشیدی؟میخوام بذارم وای استرس دارم بریزه

بله عزیزم اصلا نم نمیده خیالت راحت محض اختیار ی پارچه تیره روی تخت یا رخت خواب بنداز

آخر شب ک که میخواهید بخوابید بزنید فقط ی چیزی مثل خمیر تقریبا درست بشه ک نریزه و زیادی شل نباشه 

پلاستیک کشیدی و جوراب پوشیدی؟میخوام بذارم وای استرس دارم بریزه

بله عزیزم اصلا نم نمیده خیالت راحت محض اختیار ی پارچه تیره روی تخت یا رخت خواب بنداز

آخر شب ک که میخواهید بخوابید بزنید فقط ی چیزی مثل خمیر تقریبا درست بشه ک نریزه و زیادی شل نباشه