2777
2789
عنوان

معجزه حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 72581 بازدید | 77 پست
پلاستیک کشیدی و جوراب پوشیدی؟میخوام بذارم وای استرس دارم بریزه

بله عزیزم اصلا نم نمیده خیالت راحت محض اختیار ی پارچه تیره روی تخت یا رخت خواب بنداز

آخر شب ک که میخواهید بخوابید بزنید فقط ی چیزی مثل خمیر تقریبا درست بشه ک نریزه و زیادی شل نباشه 

حنا دارم تو خونه ولی خیلی رنگ میده حنای بی رنگ استفاده کردی؟ نارنجی میشم که😂

اشکال نداره رنگ بده نهایتا ی ماه بعد رنگش میره

حنای رنگ دار همون قدیمی ها ک رنگ نارنجی میده 😉

حنای بی رنگ این خواص رو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بارنگ پاهامون چه کنیم اون وقت۵

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای بارنگ پاهامون چه کنیم اون وقت۵

ببین بعدش میتونی از روز ۳ ب بعد نوره بزنی خیلی سریع پاک میشه در عرض ۳ الی ۴ روز 

اما خب رنگش موقتیه میره 

مهم خواصش هست ک اینقدر جالب پاکسازی میکنه 

میشه عکس از پاهات بفرستی ...من ک شانس ندارم حالا میذارم ولی فردا ی مهمونی مهم دعوت میشم😂

پاهام ک عجیب سیاه و ی قسمتایی نارنجی شده استاد یوگا گفتن بخاطر جذب سودا و دفع سموم هست ک از کف پا خارج میشه 

ببین بعدش میتونی از روز ۳ ب بعد نوره بزنی خیلی سریع پاک میشه در عرض ۳ الی ۴ روز 

اما خب رنگش موقتیه میره 

مهم خواصش هست ک اینقدر جالب پاکسازی میکنه 

حنا رو که میگن شبها نذارین، چون شبها طبعش سرده، اصلا فایده نمیکنه

در مورد طبعش پرسیدم گفتن هم طبیعت سرد داره هم گرم با توجه ب طبع هر شخص عکس اون عمل میکنه 

و زمان قدیم بخاطر گرما حنا میبستن ک حس گر گرفتگی رو کمتر میکرده

اینا هیچی اگه به پد حساسیت داری 

پد پارچه ای از اینستاگرام سفارش بده عالیه 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
پاهام ک عجیب سیاه و ی قسمتایی نارنجی شده استاد یوگا گفتن بخاطر جذب سودا و دفع سموم هست ک از کف پا خا ...

عزیزم جور خاصی حنا رو درست کردی؟ روش خاصی داره یا همینجوری معمولی ؟ 

عزیزم جور خاصی حنا رو درست کردی؟ روش خاصی داره یا همینجوری معمولی ؟

همینطوری معمولی مثل قدیمی ها دو قاشق حنا داخل آب جوش جوش حل کردم و گذاشتم  ی  ساعت خیس بخوره حنا مثل خمیر باشه که ب پا میزنی نریزه و بعد روی اون نایلون بکش و بعد جوراب پات کن تا صبح 

این کار رو ۳ شب پشت هم تکرار کنین 

سلامتی باشه براتون 

همینطوری معمولی مثل قدیمی ها دو قاشق حنا داخل آب جوش جوش حل کردم و گذاشتم ی ساعت خیس بخوره حنا مثل ...

ممنون از پاسخ دهی

من دو ساله پاشنه پام درد میکنه صد حلسه فیزیوتراپی رفتم ده روز پیش پی ار پی کردم باز ته دردی دارم

ممنون از پاسخ دهیمن دو ساله پاشنه پام درد میکنه صد حلسه فیزیوتراپی رفتم ده روز پیش پی ار پی کردم باز ...

عزیزمی حتما امتحان کن عالیه منم درد تو ساق پا داشتم ک بر طرف شده و همینطور حساسیت و خارش ب پد در زمان پریودی که با حنا گذاشتن برطرف شد خداروشکر 

انشاالله برای شما هم عالی باشه و تاثیر گذار.

ممنون از پاسخ دهیمن دو ساله پاشنه پام درد میکنه صد حلسه فیزیوتراپی رفتم ده روز پیش پی ار پی کردم باز ...

عزیزمی حتما امتحان کن عالیه منم درد تو ساق پا داشتم ک بر طرف شده و همینطور حساسیت و خارش ب پد در زمان پریودی که با حنا گذاشتن برطرف شد خداروشکر 

انشاالله برای شما هم عالی باشه و تاثیر گذار.