2777
2789

شوهرم وام خودش ۷۰۰ تا بود فروخته ۲۰۰ میلیون جهیزیه خریده 

الان وام من که ۳۵۰ میلیونه میگه میخوام مغازه بزنم شوهرم بیکاره من میگم وام مال خودم نمیدم میخوام بفروشم یا بدم به خانواده ام به تو مربوط نیست دعوامون سرااینه میگه وام ک دراومد باید درجا بریزی توحساب من بچه ها شوهرم وابسته خانوادشه من میدونم وام ازش میگیرن خراب میکنن ۲۰ تا میده برادرش ۳۰ تامیده خواهرش ۴۰ تا میده مادرش اینا ساخته ذهنمه من اصلا نمیتونم اینجور کنار بیام الان هم الان اومدم قهر

بگو یا زینب بگو یا حسین

داره زور میگه میخواست وام خودشا نگه داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا لعنتش کنه. اول راهی اینه. بعد انقدر احمقه وام خودش رو به فنا داده رو تو حساب کردهههه. نکنیا. آدم قحطی بود آخه. اول راهی بیکاره وابسته ست زورگوئه آدم حسابت نمیکنه

اول و آخر زندگیت بدبختیه با این با عرض شرمندگی. به خانوادت بگو

اگه میده خانوادش اصلا ندی بهش

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وای چجور شماها انقدر صبورین که دلتون خوش میکنید به قهر بابا شما که نامزدین منکه الان ازدواج کردم بخواد در حقم ظلم کنه یا به فکر و خیال بندازتم کلا همه چیز رو کنار میزارم اصلا به قهر اکتفا نمیکنم که بخواد پررو بشه

چه خوب میشه اگه قبل ازدواج خوب چشما هامون باز کنیم و نشونه ها رو دقیق بببینیم، یک بار که بیشتر ازدوا ...

متاسفانه چشامون بسته س 

بگو یا زینب بگو یا حسین