2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر من مامان و بابام یکیشون بوشهریه و یکیشون شیرازیه 

تو فامیل مامانم بدمهمون هست مهمان نواز هم هست 

همچنین تو فامیل بابام بدمهمون هست مهمان نواز هم هست 

نمیشه تعمیم داد 

فقط اینکه تو استان بوشهر شهرهاش کوچیکتره و رفت و آمد آسونتر ولی شیراز چون کلانشهره و زندگی تو کلانشهر سخت تره، مردم تمایل کمتری به رفت و آمد دارن

ضمنا خودت که بوشهری هستی میدونی منطقه ما گرمه مردم زیاد نمیتونن برن بیرون، به جاش میرن خونه همدیگه و یا همش درحال مسافرتن بوشهریا ولی شیراز جاهای بیشتری داره و هواش بهتره مردم دوست دارن واسه خودشون برن بیرون و سرشون تو لاک خودشونه و کاری به کسی ندارن.

ولی نمیدونم چرا بوشهریا که همش شیرازن و هرکاری میخوان بکنن اعم از خرید و دکتر و... میرن شیراز ولی از شیراز بد میگن 

اگه بد بود چرا همشون میرن اونجا خونه میخرن و تابستونا اونجا میمونن؟فقط باعث میشن یه سری خونه تو شیراز ۹ ماه از سال خالی باشه و قیمت ملک و اجاره ها بالا باشه و دوتا جوان که اول زندگیشونه نتونن خونه اجاره کنن 

هر وقت هم به بوشهریا میگیم شما عاشق شیراز هستین انکار می کنن   انگار یه کم حسودیشون میشه به شیراز

تازه موقع ازدواج هم به ما میگن تو فامیل شیرازیتون دختر ندارین    با هرکس هم وصلت میکنن انتظار دارن طرف بیاد شهر خودشون زندگی کنه 

و نکته آخر اینکه شیرازیا دیگه بوشهریا رو شناختن که بهشون رو نمیدن چون هر وقت بوشهریا میرن خونه یه شیرازی، چندتا خانواده هم با خودشون میبرن خونه طرف   

استارتر من مامان و بابام یکیشون بوشهریه و یکیشون شیرازیه تو فامیل مامانم بدمهمون هست مهمان نواز هم ه ...

هم بهتون حق میدم بعضی موارد هم حق نمیدم درموارد دیگه...من چند بار سوال داشتم تاپیک زدم درمورد شیرازیا ولی هیچکس نیومد،اصلا گفتم واقعا ما تو سایت شبرازی نداریم..ی جوری این تاپیک ک تعطیل شد بخاطر ی کم اذیت کردن بود ک عکس العملشون ببینم بیشتر قصدم این بود بدونم واقعا شیرازی داریم یانه...من کلا شیراز دوست دارم و اصلا بدی کسی درجقم نکرده و اصلا قصد بی احترامی نداشتم.فقط منظورم یکم سرد بودنشون بود.من خودم عاشق شیرازم..ولی دو بچه کوچک دارم ک وقتی میام اینقد شیطنت میکنن ک اصلا نه میتونیم درست تفریح کنیم نه جای بریم..بیشتر اذیت میشم تا خوش بگذرونم.چند سوال کردم خودتون ببینید تو تاپیک کسی ب عنوان شیرازی نیومد ی کم بهم برخورد

فامبلای خودمون اومدن اینجا زندگی می کنن ی تعارف نمی کنن،همسایه داریم شوهره با شوهرم درتماس هست.ولی خانمه وقتی میایم ی تعارف خشک و خالی نمیکنم..خاله شوهرم هست تو منطقه خودمون ولی باز پارسال بعد یکماه ی تعارف زد..ولی اینسری بعد چند روز ی تعارف زد درحد دوساعت رفتیم..حوصلم خیلی سر میره اینجا..فشار روحی ک بهم وارد میشه بیشتر از قبل اومدنم هست

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

هم بهتون حق میدم بعضی موارد هم حق نمیدم درموارد دیگه...من چند بار سوال داشتم تاپیک زدم درمورد شیرازی ...

عزیزدلم درسته چون تو یه فرهنگ دیگه بزرگ شدی اونجا برات اینجوریه ولی درکل همه جای ایران بخاطر شرایط اقتصادی جامعه، کسی دوست نداره رفت و آمد کنه چون واقعا دیگه کسی از پس هزینه های خودشم برنمیاد و مردم سفت چسبیدن به کارشون و هرکیو میبینی دنبال کسب درآمده و میخواد وقتشو صرف خودش کنه. اصلا نباید از کسی انتظار داشت. مردم حوصله خودشونم ندارن

میتونی بچه ها رو ببری پارک و جاهای مختلف ، شیراز اینقدر جاهای قشنگ داره که هرچقدر هم بگردی تموم نمیشه   

عزیزدلم درسته چون تو یه فرهنگ دیگه بزرگ شدی اونجا برات اینجوریه ولی درکل همه جای ایران بخاطر شرایط ا ...

اینجا میبری بیرون میلیونی خرج میشه..دیشب رفتیم باغ رستوران دالاهو ۶میلیون خرج شد.

کاش جای برای نگهداری بچه ها داشت با امنیت بالا..واقعا بچه ها من افسرده کردن.هرجا میریم پسرم شلوغه..تمام دنبال بچه هستیم.خسته میشیم..اصلا هیچ جا خوش نمیگذره.جای نزدیک به گلستان نیست کدبرای چند سال بچه نگهداری کنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزدلم درسته چون تو یه فرهنگ دیگه بزرگ شدی اونجا برات اینجوریه ولی درکل همه جای ایران بخاطر شرایط ا ...

ببخشید چند ساعت نگهداره جای نیست توشیراز به گلستان نزدیک باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...