2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت بدون سپرده کسی گرفته

5034 بازدید | 15 پست

چجوریه وامش؟سقف؟تعداد ضامن؟شماره هم اگر از پشتبانی بانک دارید بهم بدید یدونه ۴۷۴۷تو نت پیدا کردم جواب نمیدن 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور نکن

چیو؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

روگردش حسابه ضامنم بستگی به مبلغ وامت داره هرچی امتیازبیشتروام بیشترالبته رسالت میشه امتیازخرید 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بدون سپرده

گردش حساب خوب دارم 

بدون سپرده

نه روگردش حساب وخریدامتیازخوب میدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باید امتیاز حساب داشته باشی اگر نداری باید امتیاز بخری 

هر ۱۰۰ تومن وام تقریبا ۱۶ تومن باید بدی تا امتیاز بخری 

تا سقف ۳۰۰ وام میدن با دوتا ضامن 

ضامن یا کارمند رسمی یا گواهی کسب دار 

کارای وام همه اینترنتی هست که یا باید خودت بلد باشی یا بری کافی نت وارد برات انجام بده 

اون کسی که وام میگیره هم باید گردش حساب و معدل خوبی داشته باشه و در حقیقت باید شاغل باشه .هر گردش حسابی نمیتونه وام سنگین بگیره 

کارشناس بانک بررسی می‌کنه این آدم می‌تونه وام بگیره یا نه 

همه بانک‌ها

بقیه بانکاروگردش حساب میدن اماسودش خیلیه وخریدامتیازندارن

رسالت خریدامتیازداره وسودش کمه

باید امتیاز حساب داشته باشی اگر نداری باید امتیاز بخری هر ۱۰۰ تومن وام تقریبا ۱۶ تومن باید بدی تا ام ...

استعلام میگیرن از بانک‌ها ی دیگه هم گردش رو یا تو خودش باید گردش داشته باشی چون تازه حساب باز کردم

استعلام میگیرن از بانک‌ها ی دیگه هم گردش رو یا تو خودش باید گردش داشته باشی چون تازه حساب باز کردم

نه از بانک مرکزی میگیرن خودت اصلا باید پرینت حساب  بگیری از ی بانکی که برات پول زیاد میاد

نه از بانک مرکزی میگیرن خودت اصلا باید پرینت حساب بگیری از ی بانکی که برات پول زیاد میاد

خب خیلی خوبه من بانک ملت و سامان و سپه گردش حسابم خوب بوده شما مراحل بعد از افتتاح حساب رو اگه میدونی بهم بگو خدا خیرت بده 😘