قبلا عقد بودم جدا شدم تو این مدت خود ارضایی میکردم دوباره الان ازدواج کردم ولی عادت دارم ب خودارضاییخدااایا خودت کمکم کن انگار با همسرم ارضا نمیشم میخوام عمش فیلم پورون ببینم اصلا ی وضعیتی افسردگی ام دارم در ضمن توروخدا راهنماییم کنید
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دور و برتو شلوغ کن تنها جایی نباش. تلوزیون یا هرچیو روشن کن قرآن پخش شه
هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید)
ترک کردنش سخته .ولی باید قوی باشی ،به خودت بگو من دیگه نگاه نمیکنم، این کار بهم آسیب میزنه ،تمرین کن این کارو ،وقتی میاد سراغت حسش برو خودتو با کاری سرگرم کن.واقعا هم این فیلم ها دیدنشون فقط به آدم آسیب روحی و جسمی میزنه