2821
2789
عنوان

خودارضایی

3311 بازدید | 23 پست

قبلا عقد بودم جدا شدم  تو این مدت  خود ارضایی میکردم دوباره الان ازدواج کردم ولی عادت دارم ب خودارضاییخدااایا خودت کمکم کن انگار با همسرم ارضا نمیشم میخوام عمش فیلم پورون ببینم اصلا ی وضعیتی افسردگی ام دارم در ضمن توروخدا راهنماییم کنید 

شما باید دنبال راهکارهای ترک خود .... باشی 

فیلم های .... هم اصلااا نبین

بعد از یک ماه از سرت میفته 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور و برتو شلوغ کن تنها جایی نباش. تلوزیون یا هرچیو روشن کن قرآن پخش شه 

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
🤕چرا واقعا بعد خودارضایی حسی با س.ک..س با مرد نمیشه گرفت؟من اینو همه جا می‌شنوم خودم تجربه نکردم چو ...

چون فیلمای پ.. غیرواقعی هستن و تو عادت میکنی به اونا بعد تو زندگی مشترک میبینی خبری نیس 😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

ترک کردنش سخته .ولی باید قوی باشی ،به خودت بگو من دیگه نگاه نمی‌کنم، این کار بهم آسیب میزنه ،تمرین کن این کارو ،وقتی میاد سراغت حسش برو خودتو با کاری سرگرم کن.واقعا هم این فیلم ها دیدنشون فقط به آدم آسیب روحی و جسمی میزنه 

و خدایی که در این نزدیکیست...
چون فیلمای پ.. غیرواقعی هستن و تو عادت میکنی به اونا بعد تو زندگی مشترک میبینی خبری نیس 😂

☹️میشه باز تر توضیح بدین یعنی چی چون من میخوام ازدواج کنم و خود ارضایی سطحی داشتم نه داخلی مشکلی برام پیش میاد در سک...س با شوهرم؟

اگ ترک کرد میشه با سک...س با همسر ارضا شد؟

بله میشه اولش یکم سخته و زمان بر کم کم بدنت عادت میکنه 

باید دقت کنی با چه پوزیشنی بیشتر تحریک میشی اونو انجام بدی 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته