2821
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 23 پست

دیگه تو که همسر داری چرا !!!!!!

نکنید از این کارا کلا میگم چه متحل چه مجرد 

روزه آدمو تطهیر میکنه از گناه دور میکنه

هر وقت احساس تمایل به گناه پیدا کردی یا قلبت سنگینی کرد روزه بگیر

حتی شده برو بیرون با زنگ بزن یکی بیاد پیشت یا همون لحظه با صدای بلند قرآن گوش کن تلوزیون روشن کن 

🤕چرا واقعا بعد خودارضایی حسی با س.ک..س با مرد نمیشه گرفت؟من اینو همه جا می‌شنوم خودم تجربه نکردم چو ...

چون توی خود ارضایی با بدنت اشنا شدی و مستقیم نقاط حساس تو تحریک میکنی ولی تو رابطه طرف اونقد وقت نمیذاره تو رو کشف کنه و یکم زیاد به فکر خودشه

🏃🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میخوای ترک کنی ؟؟فقط راهش فیلم ندیدنه 

از کجا میبینیشون ؟اون برنامه رو حذف کن

فیلتر شکترو حذف کن 

مراقبه کن خیلی مفیده من به یه نفر کمک کردم اینجوری ترک کرد 

مثلا نماز صبح میخونی با خدا عهد میبندی که تا نماز صبح فردا تو هیچ فیلم پو،رن رو نمیبینی  

و در طول روز هروقت خواستی انجامش بدی یاد عهدت میافتی .

چون وقتی داری فیلم میبینی به این فکر می‌کنی وای اونا دارن چه لذتی میبرن درصورتی که اگه بدونی لذتی نیست میفهمی داری یه دروغ میبینی و ذهنت رو فریب نمیدی ، یکم ازین مستند مصاحبه هایی که بازیگرانش داشتن ببین که چی ها تعریف میکنند ، بعضی هاشون چقدر گریه می‌کنند و با چه اجبار و خفتی تو این شغل هستن  شغلی که یه زن داره آسیب میبینه  زجر میکشه خودش رو خوشحال جلوه میده و تو داری از آسیب جسمی و روحی یه زن که از پشت زندگیش و فکرش چیزی نمیدونی لذت میبری و بیشتر فکر می‌کنی چه حسی رو دارن تجربه میکنند و فکر می‌کنی درحالیکه چیزی نیست ذهنت باید بدونه داره یه فریب میبینه مثل بازی شعبده بازی که حیله اش رو بشه و نمایشش دیگه برات هیجان انگیز نباشه 

من چند ساله درگیرم هررررررررر کاری هم بگین کردم ترک نشد که نشد دیگه نمیدونم چ کنم ناامیدم چند روز فیلم نمیبینم ولی بعدش چنان رعشه ای به تنم میفته که منو میکشونه سمت فیلم دیگه نمیدونم چ کنم راهنماییی کنید دوستان ممنون...

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز