2777
2789
عنوان

تو رو خدا لطفا بیایین حیا تیه

411 بازدید | 40 پست

من با شوهرم عقدیم که من خیلی بهش اصرار کردم که بره کاشت مو کنه فقط بخاطر من رفت اینم بگم اون میگف پول ندارم من گفتم همه هزینه های کاشت موهات با من با هزار مصیبت راضی شد رفت کاشت مو یه مقدار شو دادم یه مقدار شو چک خودشو داد برای این ماه حالا از یه هفته پیش باهم بحثمون شد سر اسپری کاشت موش که گف خقوقمو فعلا نریختن دو روز دیگه میریزن انتظار داشت بگم من میخرم برات نگفتم اون روز که حقاقشو‌ریختن گف ناراحتم ازت پشتم نیستی چی میشد میخریدی من پولشو میدادم بعدا منم چون میترسم بد عادت شده نخریدم از اونموقع باهم حرف نمی‌زنیم من گفتم مرد به زن خرج می‌کنه نه زن به مرد خلاصه الان

دهم این ماه وقت چک هس الان من ناراحتم سراغی ازم نمیگیره الان بنظرتون پول و بریزم حسابش؟؟یا چون یه هفتس ازم بیخبره منم پول و‌ندم ؟؟؟

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول گفته نداره شما گفتی هزینه هاش با من و به اصرار شما رفته حالا زدی زیرش

چیکار کنم الان فردا پو‌ل و بزنم حسابش؟ولی کار اونم خیلی بده که یه هفتس ازم بیخبرع

خب که چی مثلا ! 

نه کاراشو بگید رفتاری بچگونه اش رو بگید که چرا توقع داره شماخرجشو بدین

اگه اونا زنگ بزنن بگن چی شده میگیم الان خودمون نمیزارن زنگ بزنن،پولو چیکار کنم بزنم چون میگم از اول من گفتم میدم 

خب که چی مثلا ! 

اگه اونا زنگ بزنن بگن چی شده میگیم الان خودمون نمیزارن زنگ بزنن،پولو چیکار کنم بزنم چون میگم از اول ...

بنطرمن که نه نده اگرم گفت چرا بگو ازدست ناراحت شدم وگرنه پول برام ارزش ندارد باز با خانواده ات مشورت کن اونا بهتر میدونن

اگه اونا زنگ بزنن بگن چی شده میگیم الان خودمون نمیزارن زنگ بزنن،پولو چیکار کنم بزنم چون میگم از اول ...

مبلغش زیاده یعنی خودش اصلا نداره ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: