من با شوهرم عقدیم که من خیلی بهش اصرار کردم که بره کاشت مو کنه فقط بخاطر من رفت اینم بگم اون میگف پول ندارم من گفتم همه هزینه های کاشت موهات با من با هزار مصیبت راضی شد رفت کاشت مو یه مقدار شو دادم یه مقدار شو چک خودشو داد برای این ماه حالا از یه هفته پیش باهم بحثمون شد سر اسپری کاشت موش که گف خقوقمو فعلا نریختن دو روز دیگه میریزن انتظار داشت بگم من میخرم برات نگفتم اون روز که حقاقشوریختن گف ناراحتم ازت پشتم نیستی چی میشد میخریدی من پولشو میدادم بعدا منم چون میترسم بد عادت شده نخریدم از اونموقع باهم حرف نمیزنیم من گفتم مرد به زن خرج میکنه نه زن به مرد خلاصه الان
دهم این ماه وقت چک هس الان من ناراحتم سراغی ازم نمیگیره الان بنظرتون پول و بریزم حسابش؟؟یا چون یه هفتس ازم بیخبره منم پول وندم ؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در واقع ایشون نگفته پول اسپری بده فقط انتظار داشته شما درکش کنی اسپری بخری و ایشون بعدش پولش بهتون بده.الانم یکم صبوری کن تا خودش پیش قدم بشه آشتی کنید ولی آشتی کردید بهش بگو بچه نیستیم و از این به بعد قهر طولانی نداریم و درست هم نیست خانواده ها رو برای هر دعوای کوچیک بیارید وسط خودتون باید حلش کنید
در مورد مسئله مالی باید یه توافقی کنید وگرنه اینجور اذیت میشید شما بگید ندم پرو میشه اونم بگه قایم کنم نبینه پول دارم خرج نکنه دیگه مشترکه شما و ایشون ندارید