2777
2789
عنوان

تو رو خدا لطفا بیایین حیا تیه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 40 پست
اره ولی پول کاشت مو نه هزینه های جانبیش

خب باید از اول میگفتید من این هزینه رو میدم

تا این سقف کمک میکنم

قابل هضمم نیست یکی برای پول قهر کنه

چی بگم

بشین بدون اینکه با کسی حرف بزنی 

تلفن جواب بدی

هزارو یک مرتبه بگو یا ودود

هزار و یکی

نه یکی بیشتر نه کمتر

ببین خودش زنگ میزنه؟

نمیاد بخاطر پول نمیاد مطمعنم اگه میخواست بیاد تا الان اومده بود دارم حرص خفه میشم خس میکنم دوسم‌ندار ...

میخوای خودت پیشنهاد بده که بیاددصحبت کنین

قشنگ حرفاتو بگو

بلاتکلیفی خیلیییی بده

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید از اول میگفتید من این هزینه رو میدمتا این سقف کمک میکنمقابل هضمم نیست یکی برای پول قهر کنهچی ...

الان پیام‌دادم بعد ده روز یادآوری چک‌و‌فرستاده😭دارم از حرص مینیرم

خب که چی مثلا ! 

الان پیام‌دادم بعد ده روز یادآوری چک‌و‌فرستاده😭دارم از حرص مینیرم

وای دیدی گفتم به خاطر چک میاد 

بهش بگو واقعا خجالت نمیکشی با چه رویی داری به من چک یاداوری میکنی ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

در واقع ایشون نگفته پول اسپری بده فقط انتظار داشته شما درکش کنی اسپری بخری و ایشون بعدش پولش بهتون بده.الانم یکم صبوری کن تا خودش پیش قدم بشه آشتی کنید ولی آشتی کردید بهش بگو بچه نیستیم و از این به بعد قهر طولانی نداریم و درست هم نیست خانواده ها رو برای هر دعوای کوچیک بیارید وسط خودتون باید حلش کنید

در مورد مسئله مالی باید یه توافقی کنید وگرنه اینجور اذیت میشید شما بگید ندم پرو میشه اونم بگه قایم کنم نبینه پول دارم خرج نکنه دیگه مشترکه شما و ایشون ندارید