2777
2789
عنوان

مادرشوهر

576 بازدید | 48 پست

مادرشوهرم بهم گفت اگه یه روزی من یه چیزی بهت گفتم و ناراحت شدی رفتی به .... )اسم شوهرم( گفتی .....یک بار هیچی به من نمیگه دوبار چیزی نمیگه بار سوم میاو میگه اون وقت من با تو بد میشم قشنگ غیر مستقیم تهدیدش را کرد که من حواسمو جمع کنم و کلا اون روز منو دختر ۲۲ ساله را تخدیب کرد که هیچ کاری بلد نیستم دخترشو زد تو سرم 😢😢😢 خیلی نامرده منم اصلا به روی خودم نیوردم نه حرفی نزدم نه واکنشی نشون دادم ولی خیلی ناراحت شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفتی دقیقا عکس همین هم صدق میکنه.تو هم ریز تهدیدش میکردی.

اون تا حالا به شوهرم گفته که من این کارو بلد نیستم اون کارو بلد نیستم 🚶‍♀️😓 نمیدونم شوهرم چیکار کرده ولی بعدش غرش را به من زده و حتی شوهرمم هزاد بار گفته از من سرتره😢😢💔

اون گفت توام گوش دادی؟

اون گفته ک نری ب پسرش بگی پیش پسرش بد بشه......هرررر حرکتی کرد ب شوهرت بگو .بزار در جریان باشه..اگه نگی فردا ک مادرشوهرت یکاری کرد و دعوا شد شوهرت تازه شاکیم میشه ک چرا بمن نگفتی اینکارارو میکنه مادرم.....

اتفاقا بزار بدونه مادرش کیه و رفتارش چیه.

کم و زیادم نکن هر چی ک شد همونو تعریف کن

اهمیت نده بعضیا چیزایی که شنیدن و عقده ایشون کرده به بقیه منتقل میکنن که اونم حس بد بگیره. رفت و امد ...

عقدم هنوز نمیدونم ولی انگار شوهرم میره به مادرش میگه همه چی یکم از اعتمادم نسبت به شوهرم کم شده حتی بعد این حرفا به خانواده اش با یه دید دیگه نگاه میکنم

اون گفت توام گوش دادی؟اون گفته ک نری ب پسرش بگی پیش پسرش بد بشه......هرررر حرکتی کرد ب شوهرت بگو .بز ...

اگه گفتم شوهرم رفت به ماماتش گیر داد مامانش با من در میوفته منم اونطوری نیستم جواب بدم 😢😢😢 اوضاع بددمیشه💔 میترسمم با این چیزا کلا بهونه کنه که شوهرم منو طلاق بده🚶‍♀️

اون تا حالا به شوهرم گفته که من این کارو بلد نیستم اون کارو بلد نیستم 🚶‍♀️😓 نمیدونم شوهرم چیکار کر ...

یاد میگیری نگران نباش.من دانشجو بودم هیچی هم بلد نبودم درست کنم.مادرشوهرمم همش میگفت.منم محل ندادم.بدون اینکه به کسی بگم تمرین کردم و یاد گرفتم عالی.اولین بار که دعوت کردم اومدن خونمون همشون دهنشون وا مونده بود‌بردارشوهرمم بهش گفت بیا ببین چه سفره ای چیده،همش میگفتی بلد نیست بلد نیست.اخ ضایع شد،گفت وا من کی گفتم  

اگه گفتم شوهرم رفت به ماماتش گیر داد مامانش با من در میوفته منم اونطوری نیستم جواب بدم 😢😢😢 اوضاع ...

چند سالته؟ معلومه کم سنی......اول اینکه مادرش در بیوفته.میخواد چکار کنه مثلا؟؟

اتفاقا جلوش وایسا این از اون مادرشوهراس ک فردا توو بچه اوردن و همه چیزات دخالت میکنه.

دوم اینکه شوهرت طلاقت بده؟

مگه کشکه؟

اتفاقا بزار شوهرت این بین در حریان باشه تا ببینی طرفداری مادرشو میکنه یا پشت و تکیه گاه زنشه توو زندگی.

بزار شوهرتم بشناسی این وسط

یاد میگیری نگران نباش.من دانشجو بودم هیچی هم بلد نبودم درست کنم.مادرشوهرمم همش میگفت.منم محل ندادم.ب ...

به خدا دارم یاد میگیرم به شوهرمم گفته تا قبل عروسی همه چیز را کامل یاد میگیرم نمیزارم خودم باعث سرافکندگیت بشم ولی باورم نداره😢😢😢

به خدا دارم یاد میگیرم به شوهرمم گفته تا قبل عروسی همه چیز را کامل یاد میگیرم نمیزارم خودم باعث سراف ...

یه چیز بگم تا وقتی که می خوای باب میلیون رفتار کنی

و اونا می خوان تو رو باب می‌شوند کنن

همینه

یه فکری به خاطر جووووونیت بکن

مگه کی هستن

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.