2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست
خیر سرم روانشناسی خوندم ولی برای خودم فایده نداره حس میکنم خیلی بدمم خیلی عیب و ایراد دارم

میشه بیای تاپیک های آخر منو بخونی منو راهنمایی کنی و دلیل آن پیشنهاد شوهرم رو بگی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اگه شوهرت بچه ننه اس و هر چی میشه میره میگه تو عقد جدایی بهتره تا تو حامله گی این یک بعدم هیچوقت پیش شوهرت از مادرشوهرت بد نگو چون به هر حال مادرشه و قبولش سخته عوضش خودت یاد بگیر به یه ورت بگیری با سیاست پیش بری

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
خیر سرم روانشناسی خوندم ولی برای خودم فایده نداره حس میکنم خیلی بدمم خیلی عیب و ایراد دارم

منم تو سن و سال توام اینقد از این چیزا مادرشوهرم سرم اورده که تو عقد به شوهرم گفتم خونه بگیر خونه مامانت هر ۷ ماه یبار میرم 

چند سالته؟ معلومه کم سنی......اول اینکه مادرش در بیوفته.میخواد چکار کنه مثلا؟؟اتفاقا جلوش وایسا این ...

۲۲

نمیدونم میترسم باهام بد باشه حس میکنم خیلی ظلم و از زیر میزنه اگه طلاقم داد چی🚶‍♀️💔 نمیدونم اون دفعه که چیزی به شوهرم نگفتم خودش هم ازم پرسید اخه گرفته بودم معلوم بود انرژی ندارم و دلم میخواست زودتر برم خونه هی گفت چیشده مامانم چیزی بهت گفته منم هی میخواستم بگم یاد حرف مامانش می افتادمم میگفتم نه چیزی نیست عزیزم 😢🚶‍♀️

شمام تهدیدش کن بگو اگر یکی بهم بی احترامی کنه 

بار اول سکوت مبکنم 

بار دوم سکوت میکنم 

بار سوم ابروشو پیش فامیل میبرم ۲۰تام میزارم روش 

😂بعدم لبخند بزن 

ادمای بدجنس رو  باید از کانال خودشون وارد شد 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

همینکه جواب نمیدی بده وقتی خیلی جلو بعضیا کوتاه میای فکر میکنن حتما حق با اوناست بنظرم کوتاه نیا هیچ وقت یه مثال بین ماها هست میگن حرفت بزن کتکتم بخور خلاصه کوتاه نیا نذار بهت توهین کنن

خوب این نشون میده شوهرت دهن لقه

بهتره چیزی نگی فقط فاصلتو زیاد کن هروقت آدم شدن نزدیک شو

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منم تو سن و سال توام اینقد از این چیزا مادرشوهرم سرم اورده که تو عقد به شوهرم گفتم خونه بگیر خونه ما ...

من یک بار به شوهرم گفتم خونه مامانش بودیم گفتم حوصلم سر رفته اینقدر فحشم داد که گفت خونه باباتون هیچ گوهی نمیخورید شوهر میکنید میخواهید اینجا بخورید منم خیچی نگفتم دیگه 💔

اینجوری ک خیلی بهتره هروقت هرچی گف ک بهت برخورد خودت جوابشو بده و بشور و پهنش کن بدون اینکه شوهرت بفهمه بعدم بگو اگر منم بتو چیزی بگم ک بری به پسرت بگی ازت بدم میاد. 

اگه گفتم شوهرم رفت به ماماتش گیر داد مامانش با من در میوفته منم اونطوری نیستم جواب بدم 😢😢😢 اوضاع ...

چرا خودتو دست‌کم میگیری محلش نده متاسفانه بیشتر مادرشوهرا عقده و کمبود دارن که زخم زبون میزنن البته استثنا هم هست، از الان بهش رو نده تو عقدم هستی بگو با این حرفات از چشمم افتادی، برای من که بعد عروسی حسادتش شروع شد