2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست
به خدا دارم یاد میگیرم به شوهرمم گفته تا قبل عروسی همه چیز را کامل یاد میگیرم نمیزارم خودم باعث سراف ...

سرافکندگی چیه؟ چرا خودت رو کوچیک میکنی، تو زندگی کم کم همه چیز رو یاد میگیری،مادرشوهر بدذاتی داری، خدا رو شکر من از این دخالت‌ها اصلا تو زندگیم نداشتم، تو هم هر موردی پیش اومد آروم به شوهرت بگو با حالت جنگ و دعوا نه یه جوری مظلومانه 

به خدا دارم یاد میگیرم به شوهرمم گفته تا قبل عروسی همه چیز را کامل یاد میگیرم نمیزارم خودم باعث سراف ...

یعنی چی باعث سرافکندگیت بشم هیچ ادمی بی عیب نیست و همه چیو کامل بلد نیست وقتی خودت قبول داری با ندونستن چند تا کار خونه باعث سرافکندگی میشی معلومه اونم پررو تر میشه همیشه خودتو دست بالا بگیر بگو همینم خودم کارمو میدونم لازم نیست شمابگید . بعدش خودت یاد بگیر ولی کم نیار

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای اینو گفتی از تصور مادرشوهرم موهام سیخ شد😂😂😂

مظلوم نباش 

یه باز که فحش خوردی باید داغ رو دست مادر شوهرت میذاشتی 

میبینه مطلومی سواستفاده میکنه 

باید یه بی اعصابی مثل من گیرش بیاد 

البته من با نیش و گنایه جیگر طرفو اتیش میزنم بعد چند سال فهمیدم سلیطه بازی شخصیت ادم رو پایین میاره باید با پنبه سر برید 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عزیزم اگه شوهرت بچه ننه اس و هر چی میشه میره میگه تو عقد جدایی بهتره تا تو حامله گی این یک بعدم هیچو ...

چطوری با سیاست پیش برم این قدر ساده ام تا سوالی میپرسن راستشو میگم خیلی صافم حرفامو بدون منظور میزنم اما پشت همه حرفاشون منظور دارن

سرافکندگی چیه؟ چرا خودت رو کوچیک میکنی، تو زندگی کم کم همه چیز رو یاد میگیری،مادرشوهر بدذاتی داری، خ ...

نمیدونم این قدر بهم گفتن خودمم باورم شده کلی عیب و ایراد دارم خودم بدم اومدم زندگیشو نابود کردم

وااااااا . حالا مگه اون صده ؟ چقدر عصبانی شدم از این حرفت .. بگو من درحد زندگی چرخوندن بلدم . بعدم مادر شوهرت معلومهاز اوناشه رو بدی سوارت میشه . دوری و دوستی از همین الان شروع کن نرو خونشون رفتی دو سه روز نمون که روشن واشه یه روز حداکثر. بگو خوانوادم شب موندن تو عقدو بد می‌دونن یا هرچی مثه این . بعدم یعنی چی که بلد نیستم جواب بدم ؟ آدم بزرگی و بالغ درست حرفاتو بزن با احترام حتما باید مثه امثال من بشی که زخم گنده بخوری و زندگیت به واسطه دخالت مادر شوهر و خواهر شوهر بهت زهر بشه تا یاد بگیری جواب بدی ؟؟؟ برو تاپیک های بانو آرتمیس رو بخون ب من که خیلی کمک کرد بعدم تا حد ممکن بدون شوهرت کنارشون نباش حرف نزنم بعداً بزنن زیرش . من خیلی خوبی کردم و سر به زیر بودم ولی بعد که کاراشونو دیدم صداشونو چند بار یواشکر ضبط کردم پخش کردم جلوی شوهرم گفتم بیا خودت ببین چیا شنیدم و بزرگی کردم حرف نزدم . بعداً مشخص کن با شوهرت که راز زندگیتو جایی نبره دخالت میاره . بگو پس فردا باید مسائل تو اتاق خوابمونم خبر دار کنیم بقیه رو . خودتم در مورد خانواده اش نظر نده که اونها هم در مورد تو نظر میدن . 

نمیدونم این قدر بهم گفتن خودمم باورم شده کلی عیب و ایراد دارم خودم بدم اومدم زندگیشو نابود کردم

اگه شوهرت آدم منطقی باشه و فاصله رو در آینده با خانواده شوهرت حفظ کنی شاید بشه درستش کرد ولی اگه بخوای خیلی بهشون نزدیک بشی و شوهرت هم همچنان باورت نداشته باشه اوضاعت سخت میشه عزیرم 

اگه شوهرت آدم منطقی باشه و فاصله رو در آینده با خانواده شوهرت حفظ کنی شاید بشه درستش کرد ولی اگه بخو ...

دقیقا همین طوره تازه میخواد کنار مادرش اینا خونه بگیره به منم گفته سعی میکنم خونه پیدا کنم نکردم یک سال باید با مامانم اینا زندگی کنی 💔😓😓😓

بگو اگه نمی‌خواد تا دیر نشده ولت کنه . مگه اسلحه گذاشتی سرشون ؟ کمبودهای خودتو گردن اونا ننداز . تتو چون خودت از درون خودتو کم میبینی حرف های اونا رو باور می‌کنی وگرنه اگه خودت رو کافی و خوب ببینی اونا هرچقدر هم بگن تاثیر کمی خواهد گذاشت . بعدم مگه خودشون بی نقص هستن ؟ یا کمبود تو چیزیه که رفع نشه ؟ مسلا هر روز بهتر میشه ولی تو بدون . آشپز شماره یک جهان هم بشی اونها چیزی پیدا میکنن تا باهاش خوردت کنن و عقده های خودشونو ساکت کنن . این وسط تو اگه شخصیت قوی داشته باشی از هم نمیپاشی . پاشو برو کتاب آدم های سمی رو بخون پی دی اف رایگانش هم هست . تاپیک های بانو آرتمیس رو بخون به خودت کمک کن به خدا کسی جز تو دوست تو نخواهد بود . 

بگو اگه نمی‌خواد تا دیر نشده ولت کنه . مگه اسلحه گذاشتی سرشون ؟ کمبودهای خودتو گردن اونا ننداز . تتو ...

خودمم میدونم عزت نفسم پایینه من کلا خحالتی امم قبول دارم کارای اشپزی اینام خوب نیست میتونم یاد بگیرم بهتر بشم ولی اینکه هر دفعه تو هر دعوا اینا را بهم گفته خورد شدم تو ذهن خودم جلو فامیل هام تو جمعشون واقعا نابودم کرده