2777
2789
عنوان

کار من گناه بود

226 بازدید | 20 پست

همکارم خارج تایم استراحت رفته تو استراحتگاه با تلفتن حرف میزنه منو هم بیرون کرد گفت نیام بعد سرپرست زنگ زد من بخدا هول کردم استرس گرفتم گفت فلانی کجاست گفتم کار داره گوشی رو الان بهش میدم بعد اونم گفت چیکار گفت نمی‌دونم فهمید استرس دارم پیام داد فلانی کجا بود منم گفتم تو استراحتگاه راستش گفتم چون هم دوربین داریم آخر لو میرفتم ..اینم این همکارم کلا تو پیچه اکثر کار ها رو من میکنم اون منو چند باری جلو مدیر ضایع کرده ولی بازم خیلی ناراحتم ک لوش دادم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش و عین بدبختا هم نباش سر کار با هر کی عین خودش باش

بخدا هزار بار اذیتم کرده ولی سابقش از من پنج ماه بیشتره همه کارو اکثرا با منه ولی من باز خالم بده 

بخدا هزار بار اذیتم کرده ولی سابقش از من پنج ماه بیشتره همه کارو اکثرا با منه ولی من باز خالم بده

همین نشون میده متاسفانه عزت نفس پایینی داری. 

هیچ وقت طوری رفتار نکن که ازت کولی بگیرن خدا زبونو واسه چی بهت داده که سر خم کنی جلو هر نفهمی ؟؟؟

همین نشون میده متاسفانه عزت نفس پایینی داری. هیچ وقت طوری رفتار نکن که ازت کولی بگیرن خدا زبونو واسه ...

اره بخدا من خیلی آدم مهربونیم همین همکارم جلو سرپرست همه کارو می‌کنه ولی وقتی اون نیست همش منم ولی بازم دلم نمیاد بدش رو بگم

چرا ناراحتی؟مطمئنی اگه نمیگفتی اون دنیا بخاطر اینکه نسبت به اشتباه اون بی تفاوت بودی نباید جواب میدا ...

خدا شاهده من هول کردم از عمد نگفتم تازه این کار من در برابر کارایی ک اون می‌کنه بعد میگه شوخی کردم هیچه.من عیب اونو یواش تو گوشش میگم همیشه اون اگ من اشتباه کنم داد میزنع همه بفهمن

اره بخدا من خیلی آدم مهربونیم همین همکارم جلو سرپرست همه کارو می‌کنه ولی وقتی اون نیست همش منم ولی ب ...

ادم مهربونی بد نیس ولی بجا و برای ادم مناسب 

اونم دیده شمام کلا شل کردی و خیلی ببخشید حالیت نیس قشنگ سوار شده 

محکم باش لطفا تو رفتارات عزیزم چون بعدش تغییر رویه هم بدی کسی ازت حساب نمیبره  

مهربونی رو بزار کنار و حروم هر کسی نکن و جدی باش تو محیط کارت 

خدا شاهده من هول کردم از عمد نگفتم تازه این کار من در برابر کارایی ک اون می‌کنه بعد میگه شوخی کردم ه ...

با چیزایی که میگی اصلا درکت نمیکنم و هرچقدرم ما بگیم باز کار خودتو میکنی 

رفتارت رو با همکارت تغییر کرده رسما نشسته رو سرت 

ادم مهربونی بد نیس ولی بجا و برای ادم مناسب اونم دیده شمام کلا شل کردی و خیلی ببخشید حالیت نیس قشنگ ...

حق با توعه کلا تربیتم بده نه اعتماد ب نفس دارم نه عزت نفس واقعا همه سوارم میشن