2777
2789
عنوان

کار من گناه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 20 پست
حق با توعه کلا تربیتم بده نه اعتماد ب نفس دارم نه عزت نفس واقعا همه سوارم میشن

عزیزم الان که دارم بهت میگم خب باید درس بگیری 

درسته اعتماد به نفس نداری و نمیدونی در مقابل رفتار ادما اولین بار چبکار کنی اما بعدش که بهت میگن دیگه باید یاد بگیری الان که فهمیدی رفتارت اشتباهه شروع کن به تغییر وقتی میبینی نتیجه رفتار خودت شده این!!!!! 

عزیزم الان که دارم بهت میگم خب باید درس بگیری درسته اعتماد به نفس نداری و نمیدونی در مقابل رفتار ادم ...

مرسی از راهنماییت ممنونم کمکم کردی

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با توعه کلا تربیتم بده نه اعتماد ب نفس دارم نه عزت نفس واقعا همه سوارم میشن

اینو بهت میگم که بدونی الکی نمیگم که انفاقا من خودم هم اعتماد به نفسم کمه هم عزت نفسم بحاطر همین از مشکلت زود فهمیدم مشکل کار کجاس اما من فرفم با تو در ابنه که ظرفیت ادما دستم بیاد دیگه از خجالتشون بد درمیام و خیلی جدی میشم و همیشه هم تونستم و موفق بودم توش 

همیشه تحلیل کن ادما رو دیدی جنبه ندارن دیگه محل سگ بهشون نده سرد باش تا ازت دور بشه و جایگاهت رو دوباره بدس بیاری 

هر چقد سر خم کنی مفابل ادم پررو وضعیت بدتر میشه 

و اینکه یه چیزی 

وقتی از کارت مطمعنی دیگه الکی دنبال جواب نباش تو ذهنت الان میبینی طرف از زیر کارش در میره و ادم مزخرفیه کماکان داری خودتو سرزنش میکنی در حالی که میدونی درسته دیگه درسته ادم اعتماد به نفسش کمه اما کار درس و غلط رو میشه تشخیص داد و بایدم در مقابلش ایستاد نیاز به شماتت خودت نیس  

اینو بهت میگم که بدونی الکی نمیگم که انفاقا من خودم هم اعتماد به نفسم کمه هم عزت نفسم بحاطر همین از ...

دقیقا منم مثل شما باید کاری ک شما کردید رو اجرا کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید