2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست
اینجاهارونمیپسندم قشنگ نیس اصلافقط پول میگیرن

باید تمرین کنی تو خونه تا دستت بیاد چی برا صورتت بهتره. کلیپای آرایشی اینستا رو ببین کمکت میکنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید تمرین کنی تو خونه تا دستت بیاد چی برا صورتت بهتره. کلیپای آرایشی اینستا رو ببین کمکت میکنه

😢😢روخودم نمیتونم پیاده کنم .منم بعضی مشکلارودارم ک میخام بارایش کم کنم مثلا ی چشمم افتادگی داره دلم میخادرفع کنم باارایش امابارایش افتادترمیشه یاچونم خیلی عقب وکوتاهه نمیشه درس کنم بلندترونازکتردیده بشه

۲۲سالم پوستم مختلطه هم چرب هم خشک  کلی دکتررفتم امادرمان نشد ن مشکلی ندارم فقط تنهامشکلم کمبودو ...

عزیزم قرص اکوتان بخور پوستت مثل ماه یه دست و شفاف میشه.. بعد از سه هفته نتیجه رو میبینی..

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
خوب گیاهی رنگ کن و ارایش کن با لوازم گیاهی.. به اونم حساسیت داری؟

الان ده سالی هست آرایش نکردم اصلا

گیاهی نمیدونم استفاده نکردم

راستش ترسیدم استفاده کنم دوباره پوستم خراب شه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
الان ده سالی هست آرایش نکردم اصلا گیاهی نمیدونم استفاده نکردم راستش ترسیدم استفاده کنم دوباره پوست ...

دوست داری امتحان کن ولی از جای مطمعن بگیر که بدونی گیاهیه.. یه کلک یادت میدم.. از رز لبات میتونی برای مش مو استفاده کنی.. هر رنگی که دوست داری بگیر بزن به موهات حالت مش در بیار حالشو ببر بعد بشور.. از یه ارایشگر حرفه ای من یاد گرفتمش

تحت نظرپزشک نیستم میترسم خدایی نکرده ب کلیه و چیزی اسیب بزنه

دو ماه هر شب یه دونه بخور بعد برو دکتر پوست بگو میخوری برات چکاپ بنویسه من هر سه ماه از میدادم

الان ده سالی هست آرایش نکردم اصلا گیاهی نمیدونم استفاده نکردم راستش ترسیدم استفاده کنم دوباره پوست ...

منم اگزمادارم دورچونم وخواهرمم همینجوراماارایش میکنیم ومشکلیم نداریم خداروشکر بای پمادک هرازگاهی اگ بزنه میزنیم تاخوب شه اگزمامون اگ ب پوستمون نرسیم بیش ازحدخشک ش یاسرمابخوره اینجورمیشه 

دوست داری امتحان کن ولی از جای مطمعن بگیر که بدونی گیاهیه.. یه کلک یادت میدم.. از رز لبات میتونی برا ...

باشه امتحان میکنم

واقعا میشه با رژ لب خیلی خوب میشه که

مرسی بابت راهنماییت

استارتر ببخشید تو تاپیکت سوال پرسیدم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑