2777
2789
عنوان

زردی بخاطر مغایرت گروه خونی

477 بازدید | 21 پست

سلام

کسی بوده با بچه‌ش مغایرت گروه خونی داشته باشه و بچه زردی بگیره؟

دیروز زردیش اومد پایین امروز دستگاهشو عوض کردن باز دو تا رفت بالا😔

براش خیلی دعا کنین

آره من خونم منفیه شوهرم مثبت دوتا بچه هامم زردی داشتن پسرم شدید بود دستگاه آوردیم خوب شد دوباره برگشت سه با دستگاه آوردیم خوب نشد آخرش رفتیم رگ زردیشو زدیم تا فرداش خوب شد دیگه هم برگشت نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفت بچه هام تفاوت گروه خونی داشتیم و زردی داشتن اولی چون قشنگ شیر میخورد و زیر دستگاه میموند دو شب فقط بستری شد دومی نه شیر درست حسابی میخورد نه زیر دستگاه میموند ۵ روز موند آخرشم با رضایت شخصی آوردیم بیرون و حجامتش کردیم بر خلاف تصور خیلی زود جواب داد حجامت

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

عزیزم من و برادرم با پدر و مادرم یکی هستیم ولی هردو زردی وحشتناکی داشتیم تا ۲۵ هم یک بار رفته ، بچه های من هردو مغایرت زیاد با من دارن هم گروه هم ارهاش ولی باز هم بد زردی هستن و بستری میشن و دستگاه میاریم خونه .... حتی سر یکیشون رعایت غذایی کردم اما باز هم فرقی نداشت فقط خودم بدن درد گرفتم پس ربطی نداره ، ما حسابی یاد گرفتیم غصه نخور و دستگاه معتبر بگیر راحت بذار خونه و هرشب ببر آزمایشگاه بیمارستان ، روز نرو بیرون گرما خوب نیست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم برید طب سنتی از گوش بچه یه تیغ خیلی ریز میزنه درحدی که بچه اصلا نمیفهمه حتی گریه هم نمیکنه ،یه قطره خون میاد درجا زردیش صفر میشه من بعداز ۱۴روز بستری شدن پسرم یه بنده خدایی گفت انجام دادم بعد از تقریبا یک ساعت زردیش صفر شد.

عزیزم من و برادرم با پدر و مادرم یکی هستیم ولی هردو زردی وحشتناکی داشتیم تا ۲۵ هم یک بار رفته ، بچه ...

ای بابا

چند روز طول کشید تا خوب شن؟

ما الان بیمارستان بستری‌ایم تحت نظره

ای باباچند روز طول کشید تا خوب شن؟ما الان بیمارستان بستری‌ایم تحت نظره

هرکدوم یه جور بودن ۴۰ روز ۳۰ روز و.....

من اولی رو بستری کردم ولی بعدی هارو نه ، دستگاه گرفتم توو خونه تا به خودم راحت تر برسم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
آره من خونم منفیه شوهرم مثبت دوتا بچه هامم زردی داشتن پسرم شدید بود دستگاه آوردیم خوب شد دوباره برگش ...

ما اختلاف منفی مثبت نداریم شکر خدا ولی من o اون A عه

تا دیروز داشت میومد پایین امروز باز رفت بالا

جفت بچه هام تفاوت گروه خونی داشتیم و زردی داشتن اولی چون قشنگ شیر میخورد و زیر دستگاه میموند دو شب ف ...

ما هم الان سه شبه زیر دستگاهه باز امشب رفته بالا

حالا دو روز دیگه صبر میکنم