نسیم۱۲۰ مدیر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 عنوان زردی بخاطر مغایرت گروه خونی | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 21 پست سلامکسی بوده با بچهش مغایرت گروه خونی داشته باشه و بچه زردی بگیره؟دیروز زردیش اومد پایین امروز دستگاهشو عوض کردن باز دو تا رفت بالا😔براش خیلی دعا کنین 1403/05/07 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 منم oهمسرم b حتما حجامت پشت گوش ببرش اصلا ضرر نداره بعد یه روز خوب میشه فعلا که بیمارستان بستریه حالا تا پس فردا صبر میکنم
رستا۷۰۹ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1406 فعلا که بیمارستان بستریه حالا تا پس فردا صبر میکنم خودت میدونی عزیزم ولی اینجوری هم خودت اذیت میشی هم اون بچه همین فردا ببرش حجامت پشت گوش هیچ خطری نداره من دوتا بچه دارم هر دوشون زردی داشتن بودمشون حجامت
نسیم۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 خودت میدونی عزیزم ولی اینجوری هم خودت اذیت میشی هم اون بچه همین فردا ببرش حجامت پشت گوش هیچ خطری ندا ... آره خیلی شنیدم میگم که اگر بهتر نشد میبرمش
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4653 جفت بچه هام تفاوت گروه خونی داشتیم و زردی داشتن اولی چون قشنگ شیر میخورد و زیر دستگاه میموند دو شب ف ... عزیزم بچه دومت از نظر هوشی خوبه؟اخه یه جا نوشته بود حجامت باعث خنگی میشه ولی فکر کنم اشتباهه
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4653 عزیزم برید طب سنتی از گوش بچه یه تیغ خیلی ریز میزنه درحدی که بچه اصلا نمیفهمه حتی گریه هم نمیکنه ،یه ... بچتون از نظر هوشی خوبه؟
نداميباشم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2684 عزیزم بچه دومت از نظر هوشی خوبه؟اخه یه جا نوشته بود حجامت باعث خنگی میشه ولی فکر کنم اشتباهه الان ۳ ال و نیمشهبچه بزرگمم کلاس اولهکوچیکه همه ی تکلیفای بزرگه رو بلده وسط خونه میگرده هاااا واس خودش ولی در اون حالات درس کلاس اولی رو هم یاد میگیره😂 آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4653 الان ۳ ال و نیمشهبچه بزرگمم کلاس اولهکوچیکه همه ی تکلیفای بزرگه رو بلده وسط خونه میگرده هاااا واس خو ... ممنون عزیزم که جواب دادی😂😂