2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی ظاهرش از زنش

168 بازدید | 15 پست

مردی از زنش خوش تیپ تر و جذاب تر باشه؟

از نظر اخلاقیم در یه حدن.

پسر عموم جذاب، خوشگل، البته فک کنم از نظر عقلی اُسکله، یه دختر پیدا کرده زیبایی از حد معمولی پایین تر، تیپ افتضاح، حرف زدن و معرفتم صفر.

با این گداهایی که معلوم نیست از کجا میان و تیرن ، سر خیابون وایمیستن اگه پول ندی فحش میدن مو نمیزنه . 😑  بعد جالب اینجاست دخترِ هم رییسشه، ازدواج کنن فک کنم کتکشم بزنه از بس هاره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار شمام چنان تعریفی نداره اومدی اینجا غیبت بنده خدارو میکنی نکنه دوس داشتی بیاد شمارو بگیره مهم پسر عموته ک اون خانومو با همین ویژگیا دوس داره و انتخابش کرده

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بوی سوختگی میاد😄😁

از من کوچیکتره، بخدا نسوختم چون حسی نسبت بهش ندارم عین برادرمه. من خودمم زشتم اما خب بعضیا هستن چهرشون معمولی رو به پایینه اما به تیپشون میرسن یا خوش اخلاقن، این هیچ جوره خوب نیست. فقط عین کولیا از صبح تا شب میگه منو بگردون. بهشم بگی مدل موی اینجوری بهت بیشتر میادا ، بدش میاد

عزیزم در مورد سوالت بله دیدم از لحاط طاهزی بهتر باشن ولی ظاهر کاملا سلیقه ای  ولی همسر پسر عموت و رفتارشون باهم به شما ارتباطی نداره  حتما پسر عموت چیزی توش دیده که پسندیده  که شما نمی دونید 

ظاهر پسر سرتر هست اما دختره اونقدر خانمه که همه فامیل شوهرش دوستش دارنمادرشوهرش کلی تعریفش رو میکنها ...

خب همچین آرزوی هر خونواده ایه، ایشالله همیشه خوش باشن. 

اما این دخترِ معرفت نداره

دختره رئیس پسرت عموت هس؟ شغلشون چیه

نه.منظورم اینه دیدی بعضی آقایون خانماشون رییسشونن و شوهرِ ازشون میترسه، اینا همینجورن.

دخترِ ۱۰ سال از پسر عموم کوچیکتره و کلاس یازدهمه