2777
2789
قبلا گعنم یادته یه زن مانع فعلا چ خوب یادته میادش نگران نباش دخالت های بقیه پا برجا مهمخودشه ک دوست ...

فدات شم 💝💝💝💝💝این زن چندساله باطلسم وجادوحرف زندگی منونابودکرده شوهرم هم دهن بینه اگه دوست داشت که عذابم نمیدادبچه موازم دورکرده عزیزم قبلاگفتی اخرتابستون یه خبری میشنوی درموردچیه ؟شوهرم ورشکست میشه یاگرفتارمیشه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

حست میگه خوبه؟

آره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@کاکتوسرنگی سلام عشقم میشه لطفا بگی آقای ج در مورد من به همکارش که خانم هست و اول اسمش ن داره گفته؟ ...

سلام مامی😍

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

وای منم میترسم اینکارو کنم خیلی غیر قابل پیشبینیم انتر اصلا ریپلای نمیکنه چطور بفهمه آخه

نمیدونم 

حس میکنم طرف فامیله 

خب اینجوری سخته ی کم خیلی باید احتیاط کنی 

ولی فکز اعترافم از سرت بیرون کن همین جا تاپیک بزن بچه ها تو مخ زنی استادن 😂

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
خیلی زود برمیگرده فعلا نیاز داره تنها باشه نگران نباش

فدات شم❤️❤️❤️❤️ دلتنگ بچه مم بخاطراون نگرانم تقاص نمیده این شوهرم باخواهرشوهرم که انقدراذیت میکنن ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ت کاربر نعلبکی سابق نیستی؟

چطوررر

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

سلام عزیزم خوبی؟این سوالم را می توانی جواب بده

خوبی مامییی آره تو شخصی میگم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.