2777
2789
یا اینقدر اوصکول بازی در میاره خودت میری میگی 😂ک خواهش میکنم نکن اینکارو یا کم کم ب چشمش میای ولی ز ...

امسال میاد خاستگاریم؟کی؟بهم میرسیم؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

یا اینقدر اوصکول بازی در میاره خودت میری میگی 😂ک خواهش میکنم نکن اینکارو یا کم کم ب چشمش میای ولی ز ...

وای منم میترسم اینکارو کنم خیلی غیر قابل پیشبینیم 

انتر اصلا ریپلای نمیکنه چطور بفهمه آخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهم گفتی راه ازدواج با پسر مورد علاقم سه وعده دیگه باز میشه🥺🥹❤️واقعا امکان داره محقق بشه چون ...

ازدواج ج ربطی به فاصله مکانی داره وقتی میدونم بهم میرسید سه سال سه وعده باید صبر کنی دیگگگ چرا محقق نشه اگ تا الان حرفام دروغ بود یکی میومد بهم میگفت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

مرسی عزیزم من دوتا تجدید آوردم یکیشو تک ماده میکنم ممکنه بخاطر اون یکی تکرار پایه بخورم؟لطفا جواب قط ...

ن حس 6 امم میگ ن 

ولی منطقی هم بخوایم بگیم تکرار نمیخوری نهااااایتش امتحان مجدد میدی 

ک فک کنم مررداده امسال 

ولی شنیدم 4 تا درس رو میشه تک ماده زد 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اولی نه دومی ریاضی فیزیک انسانی یا تجربی شایدم کاردانش

همه رشته هارو گفتی ک😂😂بالاخرهکددمش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

ازدواج ج ربطی به فاصله مکانی داره وقتی میدونم بهم میرسید سه سال سه وعده باید صبر کنی دیگگگ چرا محقق ...

عزیزم چند وعده دیگه میاد خاستگاریم؟

امتحانم رو چند میشم از ۲۰؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

ن حس 6 امم میگ ن ولی منطقی هم بخوایم بگیم تکرار نمیخوری نهااااایتش امتحان مجدد میدی ک فک کنم مررداده ...

😂😩میترسم معدلم بیاد پایین آخه 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

همه رشته هارو گفتی ک😂😂بالاخرهکددمش

نمیدونم کاردانش😂

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.