2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در مورد من چی حس میکنی

حس خوب😅😊

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اسییی توروخدا بیا بگو علی رضا و مائدهء ازدواج دارن باهمو مائده چ رشته ای میخونه چ شغلی داره در اینده ...

ازدواج ۶۰درصد به بالا

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

حالا بهم بگو حست اومد 🤣با کراشم اکی میشم ؟کی؟ویژگیای کراشم‌میگی

نه حوصله ندارم اونم ازاین چسیاس که خودشو میگیره اما یه شخصیت دیگه ای داره

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ازدواج ج ربطی به فاصله مکانی داره وقتی میدونم بهم میرسید سه سال سه وعده باید صبر کنی دیگگگ چرا محقق ...

ببخشید میشه به من بگین 

من کی  به ارزوی محالم میرسم ؟

اسمم الهه نیست ...وطنم ای شکوه پا برجا 💔

عه قاطی کردم نفهمیدم دقیقا کدومتون حس ششمید بمن بگید کی باردار میشم و جنسیتش چیه مرسی

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عزیزم خیلی لطف کردی انشاالله خوشبخت بشی ❤️❤️❤️دلتنگ بچه مم بخاطراون میپرسم اون خواهرشوهرم که نمیزاره ...

قبلا گعنم یادته یه زن مانع فعلا 

چ خوب یادته 

میادش  نگران نباش دخالت های بقیه پا برجا مهمخودشه ک دوستداره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔