2777
2789

اسییی توروخدا بیا بگو علی رضا و مائدهء ازدواج دارن باهم

و مائده چ رشته ای میخونه چ شغلی داره در اینده از راه تحصیل 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج ج ربطی به فاصله مکانی داره وقتی میدونم بهم میرسید سه سال سه وعده باید صبر کنی دیگگگ چرا محقق ...

مرررسی گلم کاملا درسته فقط چون امروز خیلی حالم بد بود پرسیدم❤️❤️❤️❤️

🌙✨️

نه بابا ناراحت نمیشم:)فرشته راجب من برا ابجیش تعریف میکنه ؟ .و اینکه نظرش هست فاطمه رو بگیره برا حسی ...

آره احتمالا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

امیر بهم فکر می کنه یا تمومه ؟

تمومه تا حالا امیر دیدی به کسی فکرکنه که این دومیش باشه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

میشه فقط برای اینکه مطمئن بشم یکم از مشخصات ظاهری من یا پسر مورد علاقم بگی🥺🥺🥺🥺💔❤️

قبلا تو یه  تاپیک گفتم حتی  بعد گفتی اره اجی درسته  حروف اسمشم  گفتم حتی اگ باور نداری از کسی دیگ بپرس 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

اواسط پاییز حس میکنم ازش خبر داری بخدا برمیگررهه وعده هفت قول میدم

@کاکتوسرنگی سلام عشقم میشه لطفا بگی آقای ج در مورد من به همکارش که خانم هست و اول اسمش ن داره گفته؟خانم ن از رابطه ی ما چیزی میدونه؟الان حس می کنی آقای ج میخواهد به من پیام بده یا نه؟چطوری رابطمون دوباره اکی میشه؟مرسی عزیزم