2777
2789
عنوان

چطوری میشه حسادت رو درمان کرد

3425 بازدید | 39 پست

فحاشی نکنید خب من هم یه انسانم و این تو فطرت آدمه 

میخوام درمانش کنم  

البته حسادت میکنم فقط وگرنه هیچ کاری نمیکنم که بلفرض زندگی یکی رو خراب کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برمیگرده نه حس ناکافی بودن دوران بچگیت ، خیلی پیچیدس سنتم زیاده ، برو روانشناس

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

کتاب بخون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سلام عزیزم

چرا فحاشی اتفاقا منم اینجوریم و واقعا دوس دارم درمانش کنم 

منم بروزش نمیدم یا مثلا تلاشی در جهتص نمیکنم که بلایی سر کسی بیارم اما تو ذهنم حسادت رو دارم

قضاوت

خود برتر بینی 

متاسفانه دوس دارم ترک بشه اما نمیشه و اتفاقا تکرار میشه این فکرام

این برمیگرده نه حس ناکافی بودن دوران بچگیت ، خیلی پیچیدس سنتم زیاده ، برو روانشناس

خب در اون حد نیستش که مثلا آتیش بگیرم 

مثلا دختر داییم کنکور قبول شد مثلا میگم یه حس بدی گرفتم اما برای اینکه ادامه پیدا نکنه این حس گفتم خداروشکر ان شاءالله موفق باشه رفتم براش گل هم بردم