2777
2789
عنوان

چطوری میشه حسادت رو درمان کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باورت نشه خودم کتاب ها و دی‌وی‌دی ها و هر چی که لازم بود رو بهش دادم اون نخواست اما خودم دادم ک ...

وای تو دقیقا منی

اما بنظرم عادیه 

حسادت گناهه اما وقتی گناهه که شما بری یه اتفاقی رو بر مبنای اون رقم بزنی اگه فقط تو دلته که گناهی نکردی و طبیعیه کسی هس بگه همچین حسی نداشته ؟ مگر معصوم باشه در غیر اینصورت تو ذات همه ادما هست

فکر ادم همه چی ازش عبور میکنه حساس نشو

منم که گاهیی حس حسادت بهم دست میده دستمومیزارموقلبم ومیگم توبه میکنم ازتمام عامل وناهنجارهایی که باعث شده حسادت درقلبم شکل بگیره وسپاس ای مهربان خدای من بخاطربرطرف کردن این ناهنجاری یک حمدمیخونم و۳بارروقلبم میزنم ومیگم همه چی عالیه من شادخوشحالم.بعدش حالم خوب میشه.

اسمش هست تکنیک تبسم.بزن گوگل برات توضیح میده درموردش.من همیشه اینکارمیکنم وبرام جواب میده.برای اکثرمشکلاتی برام پیش میادانجام میدم وبعدش فوری اروم میشم.

اگر کسی بگه تا حالا حسودی نکردم دروغ میگه 

فقط شما پدیرفتی این حسوولی بعضیا نمیدونن این حسادته و دیگران رو متهم میکنن به اینکه حس بد درشون ایجاد میکنن

پس تا اینجا یک هیچ از خیلیا جلوتری 

و ادم گاهی میشنکه بابت نداشته هاش میگه خدا چرا منو ندادی چرا اون رو راحت دادی 

درنهایت به نقطه ای نیرسیم که میبینیم کاری از دستمون بر نمیاد 

داشتن اون از من چیزی کم نمیکنه پس میتونم بجای اینکه از داشتن دیگران رنج ببرم بیتفاوت یا خوشحال باشم 

چون این حس بهتری در ما ایجاد میکنه 

با داشتن یا نداشتن اون چیزی به ما کم یا زیاد نمیشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من اکثر کامنتا رو خوندم ولی هیچکس نه ریشه ی حسادت رو درست گفت نه راه حل داد

حسادت از سه سالگی بچه که حرمت نفسش شکل میگیره توی وجود همه میاد ولی بعضیا که پدر و مادر اگاه تری دارن یا کلا شرایط بچه متفاوته این حسادت کمتر شکل میگیره

وقتی پدرو مادر هم مارد با بقیه مقایسه میکنن حسادت توی وجودمون هم بیشتر میشه و ادم فقط دیگرانو میبینه و خودشو هم با دیگران مقایسه میکنه و حسادت میکنه

راه حلش هم اینه که روی حرمت نفست کار کنی، خودتو بهتر بشناسی

من خودم همین چندروزه فایل صوتی های حرمت نفس دکترهلاکویی رو گوش میکردم و همین چیزا رو هم از ایشون یاد گرفتم و واقعا هم بدرد ادم میخوره، یکی دو ساعتش مونده تا تمومش کنم

اگه تلگرام داری تا کانالشو برات بفرستم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch