2777
2789
عنوان

برای اقدام فاصله بین رابطه ها چقد باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 36 پست
یک شب در میان حتما باید باشه تازه احتمال موفقیت میشه ۳۰ درصد مگه تخمک همونجا منتظر میمونه عزیزم هفته ...

تخمک فقط ۲۴ ساعت زنده میمونه اسپرم دو سه روز نهایتا اگه با کیفیت باشه شاید بیشتر زنده بمونه بخاطر همین میگن یه شب در میون

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرشب زیاد نیست؟ اخه می گن اگه هرشب باشه اسپرم به میزان کافی تولید نمیشه

خب کمترش کن ولی حتما تقویتی بخورید

و ماساژ بده

تاثیر داره خیلی

تو مدت اقدام الکل سیگار حذف بشه

قند مصنوعی نوشابه حذف شه

ورزش کن حتما

این چیزا خیلی تاثیر داره

ان شاالله تاپیک بعدی بارداریه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

لنتیی😂

😂😂خیلی باحال نوشته مگه منتظر میمونه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

اه حالم بد شد 😑 نمیدونم چجورب خصوصی ترین چیزاتونو میپرسین

اینجا همه ناشناس هستن به خاطر اینکه راحت بتونن سوالهایی که نمیشه هیچ جا مطرح ‌‌کرد رو راحت مطرح کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز