2777
2789
عنوان

برای اقدام فاصله بین رابطه ها چقد باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 36 پست

هر شب باشه ضعیف میشه یه شب در میون خوبه هفته ای یبارم خیلی کمه ولی 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

یک روز درمیون 

حداقل سه بار در هفته

+ البته اینا همش حرفه میبینی ی وقتی میشه که تو فقط یه اقدام سطحی داشتی ولی رعایت کنی بهتره

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه حالم بد شد 😑 نمیدونم چجورب خصوصی ترین چیزاتونو میپرسین

ببخشید راه مودبانه تری  برای باردار شدن بلدی به ما هم بگو یاد بگیریم  

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
اه حالم بد شد 😑 نمیدونم چجورب خصوصی ترین چیزاتونو میپرسین

مگه چی پرسیده خب سوال داره براش مهمه میخاد بچه دار بشه جنبه هم خوب چیزیه ها نداری نیا تو تو تاپیک

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یک روز در میانایشالا زودی باردار بشی و منتظر نی نی نمونی💔چون سخت و رو مخه

فدات

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

اگ همسرت توانشو داره هرشب انجام بدید

قبل و بعدش حتما چیزای تقویتی بخورید هردوتون

گرمی

شیرموز عسل کنجد خرما پسته بادام میکس کن قبل و بعدش بخورید

رحمو تخمدانتو ماساژ بده

با روغن هایی ک طبع گرم دارن ماساژ بده

ان شاالله انجام میشه و مامان میشی زود

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

اگ همسرت توانشو داره هرشب انجام بدیدقبل و بعدش حتما چیزای تقویتی بخورید هردوتونگرمیشیرموز عسل کنجد خ ...

هرشب زیاد نیست؟ اخه می گن اگه هرشب  باشه اسپرم به میزان کافی تولید نمیشه

یک شب در میان حتما باید باشه تازه احتمال موفقیت میشه ۳۰ درصد مگه تخمک همونجا منتظر میمونه عزیزم هفته ...

چه تخمک لوسی😂😂😂

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......