2777
2789
عنوان

تاحالا شده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست

بله شده 

من از وقتی داداشم فوت شده عسل و خامه نمیتونم بخورم 

چون شبا هم یواشکی پامیشد می‌رفت می‌خورد🫠

بمیرم براش ک صبحی هم ک بیدار شد صبحانه عسل  خورد و رفت خوابید دو ساعت بعد دیکا بیدار نشد...

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی خب اینو بدوناگه واقعا بخوادت و لیاقتتو داشته باشههیچ جوره از دستت نمیده🫂

من اولش وابسته شده بودم 

چون نمیخواستم دیگ عاشق شم 

قبل اون اتفاق بدی برام افتاده بود داغون بودم 

با اومدنش حالم خوب شد 

وابسته شدم ولی عاشق نشدم 

که یهو دیدم اونم منو دوس داره…

کم کم دیگ نتونستم محکم باشم و قلبم رف

حقم این نی منو فراموش کنه مگ من تو این دنیا کیو اذیت کردم 🥲💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اگ میتونی خب درستش کن

خیلی تلاش کردم 

همه درارو بسته اصن انگار کور و کر شده 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
نمیخوام🥲

خیلی ببخشید اینو بهت میگم چون احمقی !اچرا باید یکی اینقدر دوست داشته باشی که دوست نداره اینجوری بهت میگم که بهت بر بخوره بخودت بیای اگ‌اونم همین حس نسب بهت داشت تنهات نمیزاشت اگه دوست داشت بنظرم تا آخر عمر اگه تنها بمونیم چیز بدی نیست تا سوختن تو عشق یع طرفه

انشالله عزیزمهرچی خیره برات پیش بیاد🥲🩵

فداتشم🥲🫂

خیلی تلاش کردم همه درارو بسته اصن انگار کور و کر شده

مگ چی گفتی بهش که اینجوری میکنه بگو البته دوست داری همه راه حل بدن درست بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

یادم ننداز😔🙁

ببخشید💔

خواهش میکنم 😊 ایشالا ،منم امیدوارم همچین روزی براتون برسه 🍀 میشه شما هم برا شادی روح کسی که من عاش ...

خیلی ممنونم 

من فکر میکردم شما کات کردین

خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام اگ ناراحتتون کردم که میدونم ناراحت شدین خیلی عذر میخوام یاداوری کردم 🥲💔

روح عشقتون شاد باشه خدا رحمتشون کنه

خیلی زیاد دوماهه جدا شدیم و من عقد کردم ولی همش میاد تو ذهنم همش میبینمش ادم تا یکیو از دست میده بیش ...

خیلی دیوونه بودم که اونموقع هم همش دپ میشدم که یروزی از دستش بدم چی؟ 

کاش قدر بودن باهاشو میدونسم

بله شده من از وقتی داداشم فوت شده عسل و خامه نمیتونم بخورم چون شبا هم یواشکی پامیشد می‌رفت می‌خورد🫠 ...

خدا رحمتشون کنه خیلی ناراحت شدم 💔بیا بغلم🫂

خیلی ممنونم من فکر میکردم شما کات کردینخیلی خیلی خیلی معذرت میخوام اگ ناراحتتون کردم که میدونم ناراح ...

اشکالی ندارع 😊

همون‌جوری که گفتم بعضی چیزا دست ما نیست و بر خلاف میل ما پیش میره 

ممنونم ازتون 💐🌹 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟