2777
2789
عنوان

تاحالا شده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست
خیلی ببخشید اینو بهت میگم چون احمقی !اچرا باید یکی اینقدر دوست داشته باشی که دوست نداره اینجوری بهت ...

عشقم یه طرفه نیس🙃

خیلی قضیه م پیچیده س خیلی

اره میدونم احمقم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
مگ چی گفتی بهش که اینجوری میکنه بگو البته دوست داری همه راه حل بدن درست بشه

میشه درموردش حرف نزنیم ؟ خیلی پیچیده س 

یکم برام سخته 

ببخشید البته💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی ندارع 😊همون‌جوری که گفتم بعضی چیزا دست ما نیست و بر خلاف میل ما پیش میره ممنونم ازتون 💐🌹

بازم ازتون معذرت میخوام 💔

عشقم یه طرفه نیس🙃خیلی قضیه م پیچیده س خیلیاره میدونم احمقم

🥹دلم برای هم نوع خودم میسوزه منم تجربه بدی داشتم تجربه ای که اعصاب روانم درگیر کرد بستری شدم تحت نظر بودم فکر میکردم دو طرفه است نبود پسری که برام خودکشی میکرد بخدا این مردا قابل پیش بینی نیستن برو حتما پیش یه روان شناس

🥹دلم برای هم نوع خودم میسوزه منم تجربه بدی داشتم تجربه ای که اعصاب روانم درگیر کرد بستری شدم تحت نظ ...

چرا باید این بلاها سرمون بیاد🥲

میدونی من چقد شبطون و پر سر و صدا بودم 

الان ساکت حرف نمیزنم اصن 

نمی دونم دلیل خوبی برای این کارت داشتی یا نه 

ولی اگه دوسش داشتی چرا اینکارو کردی ؟ 

نمی‌خوام بگم تو مقصری یا اون ولی این دنیا خیلی کوتاه تر و بی ارزش تر از این حرفاس 

قبلنا یادمه خیلی ازیت میشدم سر اینکاراش که هیی جوابمو نمیداد بلاک میکرد  یا پیش هم بودنی یکارایی میکرد که من عصبی بشم 😅 

ولی بعدها خودش  می‌گفت انقد خوشم میاد بلاک کنم بیای منت کشی ،میگفت این بهترین حس دنیاس  هههه 😅  

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

نمی دونم دلیل خوبی برای این کارت داشتی یا نه ولی اگه دوسش داشتی چرا اینکارو کردی ؟ نمی‌خوام بگم تو م ...

کدوم کارم ؟

نمی دونم دلیل خوبی برای این کارت داشتی یا نه ولی اگه دوسش داشتی چرا اینکارو کردی ؟ نمی‌خوام بگم تو م ...

بخدا من کاری نکردم 

من مگ دلم میاد کسیو اذیت کنم 

سوءتفاهم پیش اومد 

کات کرد تقصیر عشقمم نیس بخدا نی 

نه که عاشقش باشم این حرفو بزنم نه واقعا مادرش راهی نذاشت 

خیلی در حقش زحمت کشیده نمیتونه کاری کنه 

درد اینجاس که سر یچیز بیخود این کدورت هس 

دردم اینه امکان داره تا اخر عمرم نبینمش 

بره یه شهر دیگ 

مگ میشه من اذیتش کنم 

مگ میشه من کاری کنم ناراحت شه 

من برای همه انسان هایی که باهاشون رفت و امد دارم همه کار میکنم چه برسه عزیزام 

دوس ندارم دل کسیو بشکونم با حرفام 

مگ میشه کاری کنم 

جواب اون یکی کاربر رو داده بدم نمی‌دونم چرا غاطی شده بببخشید💐

من توضیحم دادم هنو😂😂💔

بخدا من کاری نکردم من مگ دلم میاد کسیو اذیت کنم سوءتفاهم پیش اومد کات کرد تقصیر عشقمم نیس بخدا نی نه ...

چقد ما شبیهیم 

برات خیلی ناراختم نمی دونم چرا همیشه این مشکل و ناراختی برا آدمای خوش قلبه

ولی امید چیز خوبیه همیشه امید داشته باش 

کاش میشناختمش و بهش میگفتم که چقد دوسش داری 

کاش همه مثل تو باشن اینو جدی میگم 🌿

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چقد ما شبیهیم برات خیلی ناراختم نمی دونم چرا همیشه این مشکل و ناراختی برا آدمای خوش قلبهولی امید چیز ...

از اینکه درکم میکنی خیلی حس خوبی گرفتم ممنونم

امیدوارم همیشه خوشحال باشی تو زندگیت 

🙃