2777
2789
عنوان

تاحالا شده🙃

606 بازدید | 88 پست

تاحالا شده یه غذایی رو بخوای بخوری یادت بیاد اون عاشق این غذاس؟

همون موقع ک دیگ بجای غذا از گلوت بغض میره؟

تاحالا شده از یه خیابونی رد شی تصویر اونو یادت بیاری که قبلا اینجا بودین؟

تاحالا شده جایی برین که اون عاشق اونجا بوده؟

تاحالا شده از سر دلتنگی نتونی عکسشو نگاه بکنی؟

تاحالا شده از هرجا رد شی فقط خاطراتش یادت بیاد و اونو ببینی؟

💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آرع شده

چیکار کردی؟:)

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه

خیلی خوبه 

نذار هیچوقت به این مرحله برسی

مواظب قلبت باش 

من نبودم

اسمشو بشنوی گریه کنی 

صدای خواننده مورد علاقه اش بیاد گریه کنی 

غذایی که قرار بود یه روز براش بپزی رو بخوری و گریه کنی

بخواید مسافرت برید شهری که اصالتش مال اونجا بود و گریه کنی

بری بیرون با ذوق بیای پیویش که براش تعریف کنی یهو ببینی خیلی وقته که اون غریبه است...،:)

معمولن آدمیم که همه قصه هامو ناراختیامو تو خودم میریزم بعضی وقتا هم تنها بودنی گریه میکنم

من ۸۵ روزه تک و تنها 

دارم نابود میشم🙃

شبا گریه میکنم 

روزا هم امیدوار که همه چی اوک شه 

دلم میخواد فردا صب چشامو باز کنم ببینم همه چی مث قبله 

انگار دیگ قلب ندارم 

مگ میشه ادم شکلات ببینه گریه کنه؟ چیه که اون عاشق شکلاته؟

اینا بس نی چرا باید از این شهر بره؟ من غم رفتنشو چجوری تحمل کنم ؟

اسمشو بشنوی گریه کنی صدای خواننده مورد علاقه اش بیاد گریه کنی غذایی که قرار بود یه روز براش بپزی رو ...

انگار داری حرف دلمو میزنی 

از ترسم نمیتونم اهنگ گوش بدم با همشون خاطره داریم🙃

میدونی درد چیه 

صدای خوندن خودشم دارم 💔چجوری گوش ندم گریه نکنم 

قرار بود براش کیک یخچالی درست کنم با شکلات فراوون اخه عاشقشه🥲

اخرین بار براش وسایلاشو گرفتم گفتم برات درست میکنم خیلی خوشحال شد🥲

۸۵روز گذشته اما نشد 

هنوزم وسایلاش موند💔بعضیاش خراب شد

قرار بود نقاشی رو بوم بکشیم 💔

قرار بود بریم مسافرت 💔

من چجوری قلبمو حس کنم 

من تا اخر عمرم حسرت نبودشو چجوری فراموش کنم 

من راستش یکم مشکل دارم نمی تونم کسی رو زیاد دوست داشته باشم قبل از اینکه بهش دلبسته شم می پرونمش💔😑

تا مطمئن نیستی که چیزی مانع عشقت نمیشه عاشق نشو 

لطفا🙃

من ۸۵ روزه تک و تنها دارم نابود میشم🙃شبا گریه میکنم روزا هم امیدوار که همه چی اوک شه دلم میخواد فرد ...

متاسفم 

چند بار نوشتتو خوندم و میتونم بگم با اینکه پسرم ولی خیلی خوب میفهمت و درکت میکنم 

منم مثل توام ولی بعضی وقتا با اینکه می‌دونم همه چی یادمه ولی خودمو میزنم به نفهمی و بیخیالی ، خیلی وقته که دیگه بع هیچی حسی ندارم 

وقتی بارون میرنه ، صدای رعدو برق ، یه رادیوی کوچیک خوشگل ، انگشترش ، و.....  ولی حس میکنم همیشه پیشمه . شاید باورت نشه ولی نمی‌دم چم شده عکساشو دیگه نگاه نمیکنم چون حس میکنم پیشمه و یجورایی اینجوری بودنو دوست دارم 

چند سالی میشه که دنیا برام ارزش ندارع و همه چی برام تکراری و .... خیلی خستم . 2 آذر 1401 اون برا همیشه رفت و دیگه هیچ وقت نمیتونم ببینمش و هیچ کس مثل اون برام نمیشه 

نمی‌خوام بهت انرژی منفی برم 😉 ولی چه ما بخوابم چه نخوایم زمین می‌چرخه و روزگار به کارش ادامه میده 

بنظرم خودتو زیاد ازیت نکن ،

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چرا جداشدینالبته اگه اذیت نمیشی بگو عزیزدلم🥲🌱

از تعریفش یکم اذیت میشم 

ولی بخاطر مادرش دوسم نداره 🙃

با این حال منه احمق حتی عاشق مامانشم یذره هم ازش متنفر نیسم 

نابود شدم با کارش 

قلبمو تا اخر عمرم گرف