2777
2789
عنوان

تاحالا شده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست
خوش به حال اکست مردم چقدر شانس دارن ، مال من اصلا انگار من رو کره ی زمین وجود ندارم آلزایمر گرفته

هههه😅

نمی‌دونم الان نظرش در مورد من چیه ولی من دوسش داشتم و دارم .

امیدوارم شما هم خوشبخت بشین 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

از تعریفش یکم اذیت میشم ولی بخاطر مادرش دوسم نداره 🙃با این حال منه احمق حتی عاشق مامانشم یذره هم از ...

مادرش از شما بدش میاد؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یادم نمیاد گلم من یکسره اینجا پلاسم خوشحال شدم یادت مونده😁♥️

دقیقا امروز داشتم ب اون کاربری فکر میکردم اخه یک سال قبل تو ی تاپیکی حرف زدیم و من گفتم دیگ نمیام سایت ک درس بخونم(ب قولم عمل نکردم😑)امروز با خودم میگفتم اگه واقعا نمیومدم الان اون یک سال درس خوندنمم تموم شده بود

عجیبه تازگیا ب هرچی فکر میکنم میبینم😂

فکر کنم شما بودی

خیلی بده خیلیهمش یادم می‌ره دیگه نیست ، آهنگ خوب می‌شنوم می‌خوام بفرستم براش ، خبر خوب می‌شنوم ذوق د ...

من میشینم فیلمامونو نگاه میکنم 🥲

دلم میخواد برگردم انقد از نزدیک بهش نگاه کنم 

کاش اونموقع قدر لحظه هامو میدونستم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دوس ندارم فراموشش کنم 🥲من قلبمو دادم هیچکسم دیگ نمیاد جاش تا اخر عمرم یادم میمونه این عذابم میده ک ...

امیدوارم اتفاقی بیفته که بازم بهم دیگه برسید 😉

می‌دونم خیلی ناراحتی و سختی میکشی 

آرع راس میگی بعضی چیزا رو تا ابد نمیشه فراموش کرد 

ولی اگه جای اون بودم برا رسیدن به هم تلاش می‌کردم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مادرش از شما بدش میاد؟؟

نمیشه گف بدش میاد ولی بینمون کدورت پیش اومده 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دقیقا امروز داشتم ب اون کاربری فکر میکردم اخه یک سال قبل تو ی تاپیکی حرف زدیم و من گفتم دیگ نمیام سا ...

وای ارههههه من یادم اومد بخدا 

الهی بگردممم🥲🥲🩵نمیدونم چرا حس مبکنم برمیگرده

یعنی میشه؟🥲

نمیخوام ناراحتت کنم ولی با این حرفت بغضم ترکید دارم مث ابر بهار گریه میکنم 

و رو لبم لبخند هس که شاید برگرده🥲

کاش خدا صدامو بشنوه بالاخره