2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 36261 بازدید | 122 پست

رزومه جان ان شاالله بزودی مامان نی نی نانازی بشی.چی شد بی بی چکتون؟

خدایا به حق حضرت علی اصغر امام حسین ع خانه همه دوستانی که سالها درانتظارفرزندهستن با فرزندانی صالح وسالم روشن بگردان.آمین🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من هیچ گونه علایمی ندارم😊😊😊 شما چی؟علایمتون چیه؟شمام بیبی چکت مثبت شده؟

من ۲۰ پری استفاده کردم منفی بود ولی فک کنم زوداستفاده کردم من بعد اقدام دردپری دارم ولی حالت تهوع  ندارم از استرس هم دوباره بیبی استفاده نکردم هنوز ۴ روز مونده پری دوست داشتم حامله باشم ۴ سال پیشگیری طبیعی میکنم این ماه۴ اقداممه

ان مع العسرا یسرا

اره زود بی بی زدی.معمولا میگن ۴یا۷روز بعداز تاخیر پری جواب صحیح میده بی بی..... من روز ۲۹ پری زدم یه هاله کمرنگ بود اما ازمایش دادم ۴بود یعنی منفی

خدایا به حق حضرت علی اصغر امام حسین ع خانه همه دوستانی که سالها درانتظارفرزندهستن با فرزندانی صالح وسالم روشن بگردان.آمین🌹🙏

کمردرد دل درد گرفتگی عضلات تکرر ادرار تهوع خفیف سرگیجه ووو خیلی علائم دیگه هم داشتم این چندروز توکل برخدا.ان شاالله که زودترنتیجه بگیرید همه شما

من ۲۰ پری استفاده کردم منفی بود ولی فک کنم زوداستفاده کردم من بعد اقدام دردپری دارم ولی حالت تهوع &n ...

منم دقیقا مثل شما بئدمو از استرسو عجله روز 20 پری دو تا بی بی گذاشتم که منفی بود. بعدشم کلی به خودم خندیدم که چرا اینقد عجله؟!!!

هنوز امروز روز 24 پریودیمه... 6 روزه دیگه مونده به موعدم....

ان شالله ب زودی خبرشو میذارین اینجا ک باردارین خدا دل همه اونایکه بچه میخاد خوشحال کنه مامان بشن

ان مع العسرا یسرا
خواهش میکنم عزیزم،راحت باش. من ماه دوم اقدامم.خوب روز سیزده ماه قبل رفتم سونو که گفت فولیکولات کوچی ...

توروخداااااادعا کن ماهم مادر شیم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌