2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 36261 بازدید | 122 پست

نههههه مثبتهههههه مبارکه .مال من شب زدم منفی بود فردا دیدم مثبت شده و آز دادم بتا 200 بود و باردارم الان 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نگفتید چه مشکلی داشتید و چه دارویی مصرف کردید تو این ماه برای تحریک تخمک‌گذاری؟ !

الان میخواستم جواب شما رو بدم

عزیزم یه کم تنبلی تخمدان دارم و فولیکولام کوچیک بود.

یه ورق لتروزول و سه تا آمپول hmg مصرف کردم و بعد هم دو تا آمپول hcg زدم که خدا رو شکر مثل اینکه جواب داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم.

سری قبلا چی استفاده میکردی که نتیجه نمیگرفتی؟

من دو دوره لتروزول و اچ سی جی زدم فایده نداشت

امپول اچ ام جی برای چیه؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
چند ماه اقدام بودید؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم ها آخر من 5 ماهه اقدامم  از کجا فهمیدید تنبلی تخ ...

خواهش میکنم عزیزم،راحت باش.

من ماه دوم اقدامم.خوب روز سیزده ماه قبل رفتم سونو که گفت فولیکولات کوچیکن و فولی بالغ ندارم.دکترم دید و واسه این ماه اون داروها رو داد که باز روز سیزده رفتم سونو و سه تا فولیکول بالغ داشتم که بعد دو تا hcg رو تو روزای 13 و 14 زدم و شب 14 و 16 هم اقدام داشتم.

مبارک باشه عزیزم. سری قبلا چی استفاده میکردی که نتیجه نمیگرفتی؟ من دو دوره لتروزول و اچ سی جی زدم ...

عزیزم من ماه دومم اقدامم.ماه قبل یه ورق کلومفین،قرص دگزا و گلوکوفاژ مصرف کردم که فولیکولام زیاد رشد نکردن

نههههه مثبتهههههه مبارکه .مال من شب زدم منفی بود فردا دیدم مثبت شده و آز دادم بتا 200 بود و باردارم ...

مرسی.خدا رو شکر عزیزم،ایشالا بچه تو سالم بغل بگیری.برام دعا کن