2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 36261 بازدید | 122 پست
عزیزم شما باردار بودی؟چند روز بعد از امپول هاش سی جی بی بی زدی

عزیزم این تاپیکم مال شهریور و دومین اقدامم بود که بیبی چک مثبت کاذب بود‌.

ماه پنجم اقدامم خدارو شکر باردار شدم و من هشت روز که از hcg گذشت بیبی چک زدم که بیبینم اثرش تو بدنم موندی یا نه که کاملا منفی بود و اثر آمپول تو بدنم نبود.فرداشم باز با ادرار اول صبح بیبی چک زدم که باز منفی شد و مطمئن شدم اثرش نمونده.

روز بیست و سه سیکلم بیبی زدم که بعد از دو ساعت به زووووووووووور هاله میدیدم،در حد توهم.فرداش هم باز بعد از دو ساعت وی یه ذررره نسبت به دیروز بیشتر رنگ گرفته بود و باز روز به روز بیشتر رنگ گرفت و تا اینکه دیگه از دوساعت شد یه ساعت،نیم ساعت،یه ربع،ده دقیقه و بعد زیر پنج دقیقه و سریع☺☺☺

انشاالله قسمت همه بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدی دشته باشم یانه    

عزیزم چون آزمایشت منفیه متاسفانه فکر نکنم باردار باشی،البته اگه زود نداده باشی.میخوای دوباره آزمایش بده که خیالت راحت شه.انشاالله که بارداری ولی اگه نبودی برو دکتر که پریود شی.مثبت شدن بیبی چک اگه بارادار نباشی دلایل زیادی داره که یکیش کیست هست.کیست نداری؟؟؟یا عفونت ادراری؟

عزیزم چون آزمایشت منفیه متاسفانه فکر نکنم باردار باشی،البته اگه زود نداده باشی.میخوای دوباره آزمایش ...

باشه حتما دوباره آزمایش میدم به تازگی نمیدونم ولی تا 6ماه پیش نداشتم