2777
2789

سلام عزیزانم یک پکیج آنلاین اموزش زبان تهیه کردم بعدش دیدم کتابش توی شهرما پیدا نمیشه و آنلاین تو دیچی کالا هم گیرم نیومد معلمه خودش نوشته بود در صورت نارضایتی برگشت وجه

اما من گفتم خب حالا بدون کتاب میرم جلو سه جسله خوندم اما دیدم بی کتاب اصلا نمیشه و گفتم برگشت بزن اصلا قبول نکرد گفتش ک تو تخفیف گرفتی دیگ شاملت نمیشه منم جایی دیگ ثبت نام کردم الان حدود ۱۷روز میگذره هرچی بهش میگم حداقل نصف پولو بزن نمیزنه خیلی با ملایمت برخورد کردم😭😭😭اخرش بهش گفتم امیدارم ب حق علی نتونی توی سلامتی ازش استفاده کنے 

اونم بهم گفت علی بزنه تو کمرت 

خیلی میتسرم نفرینش بگیره اونم بی دلیل🥺🥺🥲🥲🥺🥺🥲🥲 بنظرشما حق با کیه؟

خواهش میکنم حقیقتش بگید بدون رودروایستی

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چن تومن دادی واسه چن جلسه بود؟

یک ملیون واسه ۶ جلسه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

حق تو‌بوده باید سه جلسه رو کسر میکرد بقیه پولو پس میداد

اره بخدا من گفتم حداقل نصف رو بده نداد😭😭من اون پولو با سختی درآوردم 

الان هم ناراحت پول از دست رفتمم هم نگران نفرینش نگیرتم😭😭

تو نفرین کردی اونم نفرین کرده فقط میترسی نفرین اون بگیره

خب من حقم رو میخواستم

بنظرشما آیا اون حقش بود؟

ینی اطرافتون کلاس اموزشگاه ارزون نبود که رفتی اینو گرفتی؟

با تبلیغات منو ترغیب کرد ک توی جلسات کمتر زودتر یادبگیرم

خوب یعنی چی ؟پول کتابو دادی سفارش دادی ونخواستیش اونم پولتو نداد بعدش دوباره کتابو خواستی وبهت هم پو ...

نههه عزیزم اون فقط پکیج آموزشی داره من کتاب رو اصلا گیر نیاوردم و گفتم چونکه کتاب گیرم نیومده پول رو برشگت بزن

خصوصی بود یا عمومی؟یا پکیج از قبل ضبط شده بود؟

خصوصی پکیج از قبل ضبط شده بود همه جلسات فرستاد اما من فقط 3جلسخ استفاده کردم و بقیش اصلا بدردم نخورد چونک کتاب نداشتم

درمورد تاپیکت یکمی منطقی فکر کناگه قرار باشه نفرین کسی بگیره اون نفرین توعه نه نفرین اون

اره اما خیلییییی میترسسسم خیلی😭😭😭😭