2777
2789
عنوان

دفترچه انتخاب رشته کنکور

138 بازدید | 1 پست

واسه انتخاب رشته که اواخر مرداد ماه انجام باید بدم نیاز به مشاور هست ؟؟ بعضی ها گفتن خودمون هم میتونیم میشه بگید چطوریه و چی لازمه باید بریم کافی نت یا با گوشیه ؟؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین همه جوره می‌تونی انجامش بدی هم می‌تونی خودت انجام بدی هم می‌تونی ببری کافی نت برات انجام بده هم می‌تونی کل روند انتخاب راشتو بسپاری به یه تیم انتخاب رشته کنکور اما مهم اینه که نتیجه چه جوری در میاد اگه خودت می‌خوای انجام بدی باید اول خوب دفترچه رو بخونی بعد مطمئن بشی که اولویتتو درست زدی بعد اونا رو درست وارد بکنی که خدا نکرده برات بد نشه و ضرر نشه که ای اشتباهی نری درس بخونی و چیزی که نمی‌خواستی رو قبول بشی و درگیر این جور سایر مسائل نشی که بخوای  بگی من فلان رشته می‌خواستم ولی به خاطر اینکه ولویت بندیم درست نبوده مثلاً اون یکی اولویت پایین‌ترینو قبول شدم و اوضاع قاراشمیش بشه می‌تونی راهنماهای مختلف راجع به انتخاب رشته به صورت رایگان رو توی گوگل بخونی از وب سایت‌هایی مثل مدیکال و الو مشاوره اینا . برای کسب اطلاعات بیشترمی‌تونی از اینا  استفاده بکنی