2777
2789
عنوان

کپک زدن رب😭

454 بازدید | 40 پست

خانوما من یه اشتباهی کردم مثله چی دارم خودمو میخورم شوهرم رب ۵کیلویی خریده بود درشو باز گذاشته بودم داشتم غذا درست میکردم بچم یه لیوان ابو خالی کرد توی رب سریع ابشو ریختم بیرون الان میترسم خراب بشه گذاشتم یخچال بنظرتون کپک میزنه توروخدا بگید چیکارکنم تازه دیشب خریده

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خراب شد باید کامل بریزی دور رب گوجه اگه کپک بزنه سراسر ظرف رو دربرمیگیره و باعث انواع بیماریا و ...

الان شد ازکجا بفهمم خراب شده

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
اره کپک میزنه روشو بردار بریز بیرون

از بغلاشم اخه رفت تو 

بریز تو ظرف یا پلاستیک فریزر وبذار تو فریزر.  سالم میمونه تا مصرفش کنی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅