2777
2789
عنوان

کپک زدن رب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست
چرا با ظرف خودش نمیذاری؟

خب بعدش چطور استفاده کنم بزرگه

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینجوری که هست بذارش تو فریزر فقط موقع دراوردنش با چاقو باید در بیاری سفت میشه همین

جا نمیشه اخه همینطوری بزرگه

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
خب بریز تو دو تا ظرف مثلا. ظرف پلاستیکی بریز نشکنه. از این ظرف در دارا

اهان باشه پس پلاستیکی میشه بریزم؟؟؟

سلام عزیز‌دلم..‌‌‌‌‌شما یه تاپیک‌ زدید برای کمک،حالا به هر دلیلی قفل شده.. خواستم‌ بگم اگه شرایط کار دارید،برید تو مغازه ها یا رستوران یا تالار و.. کار کنید حداقل حقوقی می‌گیرید که بتونید یه مقدار لباس و..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بگیرید. تو بازار عبارت استخدام خانوم سرچ کنید برای شهر خودتون میاره. یا حضوری برید پیگیری کنید. لطفا برای بچه هاتون و‌ زندگی خودتون تلاش کنید.🌻

سلام عزیز‌دلم..‌‌‌‌‌شما یه تاپیک‌ زدید برای کمک،حالا به هر دلیلی قفل شده.. خواستم‌ بگم اگه شرایط کار ...

سلام عزیزم من اصلا تاپیکی نزدم برای کمک فقط گفتم شاید کسی لباس اضافه داره بده بهم فقط همین دلیل قفل کردن هم این بود که خودم قفلش کردم کاربرها داشتن دعوا میکردن منم واقعا حوصله دعوا بحث ندارم 

من خودم میدونم باید کار‌کنم باید تلاش کنم ولی شما یه بچه ۵ سال و یه بچه ۱ سال ونیم رو چطور میتونید تنها بزارم برم سرکار بیرون اینا چی بشن به این فکر کردید وگرنه خودم  هروز فکرم اینه که چطور درامدی دربیارم حتی شده ماهیی ۱ تومن دوتومن پس فکر نکنید من خیلی نفهمم که همینجور دستموگذاشتم رو دستم نشستم تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکنید بعدم من از شما مگه درخواستی کردم نه از شما ازهیچکس فقط گفتم اگه کسی لباسی چیزی داره هدیه کنه واقعا ناراحتم کردید 😔😔

سلام عزیزم من اصلا تاپیکی نزدم برای کمک فقط گفتم شاید کسی لباس اضافه داره بده بهم فقط همین دلیل قفل ...

عزیز‌دل من که شما رو قضاوت نکردم.. فقط راه حلی که به ذهنم اومد رو گفتم.. منم خودم شرایط خیلی عالی ندارم،روستا هستم و گاهی کار می‌کنم.

بله با بچه سخت می‌شه..‌‌ولی شاید بتونید در کار های بسته بندی و.. همکاری کنید با شرکتی اونم تو خونه. امیدوارم روز به روز موفق تر و غرق ارامش باشید.🌻