2777
2789
عنوان

کپک زدن رب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست
بذار فریزر هیچی نمیشه

چطوری بزارم فریزر

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان شد ازکجا بفهمم خراب شده

الان که خراب نشده 

اگه فریزرت جا داره بهترین کار فریز کردنه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که خراب نشده اگه فریزرت جا داره بهترین کار فریز کردنه

اره جا داره‌اما‌چطور فریز کنم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
هرجور که راحته برات. یا بسته بندیش کن. یا همینجوری بذار. فقط موقع استفاده یه کم سفته با چاقو باید در ...

میشه بریزم پلاستیک یبار مصرف مثل گوشت بسته بندی کنم

بسته بندی کن تو پلاستیک فریزر بذار فریزر

ممنونم چطور بسته بندی کنم‌میشه بگید

صد درصد خراب میشه ینی تجربه داشتما

برای شما چطوری شد

ممنونم چطور بسته بندی کنم‌میشه بگید

بریز تو پلاستیک فریزر

همون طور کتابی صاف کن

طوری ک از سر پلاستیک ۳سانت خالی بمونه

هواشو خالی کن

با دست از وسط پلاستیک خط بتداز که دو قسمت بشه

دوقسمت رو روهم تا بده

همونطور صاف بذار فیرز

فله ایهم میتوتی همونطور قلنبه بریزی تو پلاستیک فریزر درشو گره بزنی یا بپیچونی

بذار فریزر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بریز تو پلاستیک فریزرهمون طور کتابی صاف کنطوری ک از سر پلاستیک ۳سانت خالی بمونههواشو خالی کنبا دست ا ...

عزیز ببخشید میتونم بریزم تو شیشه؟

عزیز ببخشید میتونم بریزم تو شیشه؟

اره ولی فریزر نذاری ممکنه کپک بپزنه

شیشه نذاشتم فریزر نمیدونم شاید بترکه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اره ولی فریزر نذاری ممکنه کپک بپزنهشیشه نذاشتم فریزر نمیدونم شاید بترکه

میخام بریزم تو شیشه بزارم‌فریزر

میخام بریزم تو شیشه بزارم‌فریزر

نمیدونم تضمین برای ترک نخوردن شیشه ندارم

احتمال ترک خوردن و شکستن شیشه تو فریزر بر اثر سرما و یخ زدگی زیاده